Irmak S
Ankara İli, Türkiye

Adana kebap süper

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 5 Tem 2019mobil cihaz aracılığıyla
Temizliği iyiydi. Tüm personel ilgili ve güler yüzlü. Kahvaltıda çeşit fazla değil ama idare eder. Yemek aile üyeleri tarafından çok beğenildi, özellikle Adana kebap çok başarılı idi. Yeni bir otel, klima sorunsuzdu.
Konaklama tarihi: Haziran 2019
getlstd_property_photo
Karatepe Park Otel noktasına 86.9 km mesafede
Karatepe Park Otel noktasına 87.0 km mesafede
Karatepe Park Otel noktasına 87.1 km mesafede
Osmaniye bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/16 yorum
20 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Düğünmuzde burada kalmistik.cok begenmistik.balayi suiti idi. Modern bir tarzi ve merkezi bir lokadyonu var.Jakuzi vs gibi detaylari da düşünülmüş. Kadirlide otelcilik profesyonelligini yasayacaginiz bir otel.tavsiye ederim

Konaklama tarihi: Ağustos 2018
1  Teşekkürler Tuba T
1 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Çok güzel bir tesis yemekler çok iyi ulaşım kolay çalışanlar güleryüzle karşılıyor biz çok memnun kaldık herkese teşekkür ederim tekrar kalmak bulunmak isteriz Kadirli nin gururu bir yer olarak düşünmek lazım

Konaklama tarihi: Ağustos 2018
Teşekkürler Hakan U
25 Ağustos 2017 tarihinde yorum yapıldı

otel kadirli de bulunuyor. zaten fazla bir seçenek yok. iyisi kötüsüyle kalıyorsunuz. temiz ve düzenli bir otel. merkezde yer aldığı için araca gerek kalmıyor. otopark sıkıntısı yok. bakımlı bir otel.

Konaklama tarihi: Şubat 2017
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti
Teşekkürler erdncksdl
21 Ağustos 2017 tarihinde yorum yapıldı

konaklama amacınız ise harika bir otel ama otel turizmini seviyorsanız burada aradığınızı bulamazsınız gecelik konaklama ücretleri ortalama düzeyde odaların konforu ve otelin konumu iyi sadece park problem olabilir o da şehri biraz tanıyorsanız çok problem değil

Konaklama tarihi: Ağustos 2017
Teşekkürler Mehmet A
21 Haziran 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İftar için ailece gittik otel kısmını bilemem ancak restoran kısmına yorum yapabilirim, önce iyileri söyleyeyim ana yemekler lezizdi, meze tarzı hazırlanmış yiyecek ve salatalar güzeldi, mekan temizdi, sıra kötülerde, baklava kötü hatta iğrenç taze olduğuna eminim ama berbattı, karpuz kelek, kirazların ucuz seçildiği belliydi, gelelim servise iyi ki açık büfe yapmışlar yoksa büyük kavga çıkardı, 3 kişi ile 10-15 masaya bakmayı hangi yönetici düşündüyse ona aferin, özellikli müşterilere öncelik verilmesi güzelde abartmasalar iyiydi. Gelelim fiyat performans olayına belki biraz daha uygun olabilirdi. Genel olarak iyi tavsiye ederim zaten burada ailecek gidilecek başka yer yok.

Konaklama tarihi: Haziran 2017
Teşekkürler 325sava_g