Mükremin Y

5 yıldızlı otel değil 3 yıldızlı otel

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 27 Eyl 2023mobil cihaz aracılığıyla
Otel 5 yıldız ama hizmet 3 yıldızlı oteller gibi desem yeridir. Odalardaki halılar çok pis sabah kahvaltıda bir tane personel yok tabaklar lekeli kahvaltı çeşitleri çok az. Yetkililerin bir an önce temizlik ve personel ile ilgilenmesini istirham ediyorum.
Konaklama tarihi: Eylül 2023
        getlstd_property_photo
        Buyuk Osmaniye Oteli noktasına 51.8 km mesafede
        Buyuk Osmaniye Oteli noktasına 82.3 km mesafede
        Buyuk Osmaniye Oteli noktasına 84.6 km mesafede
        Osmaniye bölgesindeki diğer otellere bakın
        1-6/68 yorum
        13 Haziran 2023 tarihinde yorum yapıldı

13 Haziran günü Saat 8’e masaj randevusu aldık. Toplam 4 kişi gelip 2 kişi spa hamam sauna’dan faydalanmak 2 kişi masaj yaptırmak istedik. Önce soğuk hamam kapalı sauna ve buhar odası karşıladı bizi. Yaklaşık 20 dakikada sıcak su ile hamamı ısıtabildik. Bu sırada randevu saatimiz gelmesine rağmen masajı sorduğumuzda 10 dakika sonra cevabı aldık. Sürprizleri burada bitmedi. İki tane masöz hamama girip başkasına kese köpük yapılacak diye bizi hamamdan çıkardı. Çalışanlara bu durum nedir diye sorunca da 10 dakika beklememiz gerektiği söylendi. Bunun üzerine bu kadar kurumsallığa dayanamayıp en azından masajın ücret farkını alıp mekanı terk ettik.

Konaklama tarihi: Haziran 2023
        Teşekkürler ybtorun
        13 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı

Aile yeri diye heveslenmeyon bir bayan olarak surekli rahatsiz edildim
        Alkol icen adamlar ve sizi rahatsiz eden bir ortam.
        Hatta bazilari telefonla videonuzu bile cekiyor
        Ayrica 150 tl giris ucreti nedir anlamadim ! Cocuklara bile 150 tl ucret isteniyor.

Konaklama tarihi: Ağustos 2022
        Teşekkürler Serapt01
        22 Nisan 2022 tarihinde yorum yapıldı

Oda konforu ve temizlik özeni ideal ama üst katta restoran fena kazık. Yiyecekler taze değil. Çok pahalı ve ücretini ödediğiniz bir otelde beklediğiniz hizmeti alamıyorsunuz.. 5 yıldızlı olmasına kanmayın. Kafile imzasıyla bir daha bu otelde konaklamayacahiz.

Konaklama tarihi: Nisan 2022
        Teşekkürler Relaxer-sam
        15 Mart 2022 tarihinde yorum yapıldı

08 Mart 2022 tarihinde seyahat organizasyonlarını yaptığımız 3.Lig Futbol takımımızı konaklattık. Gerek temizlik, gerek yemeklerin kalitesi ve gerek genel hizmet kalitesi olarak çok memnun kaldık, herkese tavsiye ediyoruz. Ayrıca anlaşma ve konaklama sürecimizde samimi ve çözüm odaklı yaklaşımı ile grubumuza çok yardımcı olan Sevda Çalık Hanımefendiye çok teşekkür ediyoruz.

Konaklama tarihi: Mart 2022
        • Seyahat türü: İş için seyahat etti
        Teşekkürler Ottomantur
        18 Kasım 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Odama çıktığımda küllük gördüm ve odamı sigara içilmeyen bir oda ile değiştirmelerini rica ettim. Hemen değiştirdiler. İçer girdim, hiç sigara içilmez uyarısı görmedim. Hatta odadaki oda parfümünden dolayı şüphe duymuştum. Sonra fotograflardaki sigara yanıkları dikkatimi çekti. Neyse dedim.

Terasta rakı içtik. Hizmet zayıftı. Tuvalette kağıt havlu bitmiş yerine koyan yok. Bir saat sonra da gittiğim e yoktu. Ama üç kişi rakı ve karışık ızgaraya 950₺ ödedik. O yüzden tırt hizmet.

Akşam belki biraz alkollü olduğumdan anlamadım, yattım uyudum ama sabah sigara kokusu ile uyandım. Yastık ve pikede sigara kokusu, buna duyulan öfke anında erkenden uyandırdı.

Bonus: Cilalamak için bira söyledim, kaptmaları gerektiğini söylediler. Birayı lobbyde içtim. Bıraktığım bira bardağı sabah hala lobbydeki masada duruyordu.

Kısacası çok kötü. Çok çok kötü.

Oda ipucu: Başka bir yer bulamazsanız yıldıza aldanıp gitmeyin. Daha küçük, daha kaliteli bir otel öneririrm.
        Konaklama tarihi: Kasım 2021
        Teşekkürler kivilcimmartin