Eastarix
Ankara, Türkiye

Kısa süreli konaklama için çok uygun

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 16 Tem 2018
* Odalar ve banyo temiz.
* Kahvaltı beklediğimizin ötesinde daha iyi.
* Konum olarak da oldukça kolay ulaşılabilir bir noktada.
* Personel oldukça yardımsever ve güleryüzlü.

* İsim, ışıklandırma ve dekor konusunda biraz profesyonel desteğe ihtiyaç var gibi :)
Kullanılan mobilya işlevsellikten çok görünüş ağırlıklı.
* Koridordaki konuşmalar doğrudan odada duyuluyor.
Konaklama tarihi: Temmuz 2018
Oda İpucu: Denize bakan kısım için erken rezervasyon önemli.
Alev Palace Otel noktasına 0.4 km mesafede
Alev Palace Otel noktasına 29.9 km mesafede
Alev Palace Otel noktasına 31.0 km mesafede
Alev Palace Otel noktasına 31.9 km mesafede
Alev Palace Otel noktasına 31.4 km mesafede
Arsuz bölgesindeki diğer otellere bakın
7-12/15 yorum
13 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Şuan 1haftadir otelde kalıyoruz gercekten personeli isletmecisi harika hizmet veriyorlar.bu tarz yerlerde temizlik konusunda cok titizimdir ama otel gercekten cok temiz bir otel sürekli temizlik yapıyorlar.herkez çok güler yüzlü. Kahvaltıları çok güzel.herkeze oneririm tam bir aile oteli.

Konaklama tarihi: Temmuz 2018
1  Teşekkürler Derya D
4 Haziran 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Arkadaşların methiyeleri üzerine ani bir kararla planımızı yapıp arsuz ilçesine gelip otele yerleştik. Tek gece kaldığımız otel konum olarak gayet iyi bir yerde temiz ve düzenli idi. Çalışanlar gayet saygılı ve kibar idiler. Bu otel için yapabileceğim tek olumsuz görüş kahvaltı kalitesinin düşük ve çeşitinin yetersiz oluşu. Peynirler taze değil ve üzerinde küçük böcekler mevcut idi .Bu küçük detaylara dikkat edilirse daha başarılı olacaklarını düşünüyorum.

Konaklama tarihi: Haziran 2017
7  Teşekkürler yakupkadrie
Ön Büro Müdürü AlevPalace - Alev Palace Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 6 Haziran 2017

Merhaba, yorumunuz ve eleştiriniz için teşekkür ederiz. Böcekler değildi de onlar küçük yavru kara sinekler biz de farkettik bu mevsimde açık alan olduğu için yaklaşık bir aylık bir geçiş dönemi oluyor. Teşekkür ederiz.

Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir.
2 Haziran 2017 tarihinde yorum yapıldı

Genel anlamda sıkıntısız bır tesıs temız ve ferah. Çalısanlar ılgılılerdı. Arsuz merkezde. Benım beklentımı karsıladı merkezde temız guvenlı konaklayabılecegım bır otel olması ıdı. Tavsıye ederım. Fıyatına gore guzel bır otel.. Denk gelır ıse denız manzaralı oda gelırse manzarası cok guzel

Oda ipucu: denız manzaralı odalar
Konaklama tarihi: Nisan 2017
  • Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
4  Teşekkürler Erbilguzelses
12 Mayıs 2017 tarihinde yorum yapıldı

eşimle 28 nisanda bir gece kaldık .çok temiz huzurlu bir yer..ilgililer.denize girmek için biraz yurumek gerekiyor.yıldız sayısının çok olması değil önemli olan rahat etmeniz .mutlu ayrılmanız. bizde mutlu ayrıldık.

Oda ipucu: 3.kat deniz manzaralı odadan yattığınız yerden denizi izliyebiliyorsunuz
Konaklama tarihi: Nisan 2017
Teşekkürler berrah a
5 Nisan 2017 tarihinde yorum yapıldı

Altın varaklar genel konsept ancak ucuz, zevksiz bir dekorasyon. Temizlik idare eder ama fiyat/kalite uyuşmuyor. Kalın perde bulunmuyor. çok gürültü var. Kahvaltı çok kötü, kutu halindeki reçeller, ballar şekerlenmiş. Suriyeliler çalışıyor. Tavsiye etmem.

Konaklama tarihi: Mart 2017
7  Teşekkürler Can K
Yönetici AlevPalace - Alev Palace Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 17 Nisan 2017

Can Bey Merhaba;
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederiz. Sizin ziyaret sebebiniz çocuğunuzun tenis turnuvasına iştirak etmenizdi ve o hafta konuklarımızın çoğu çocuktu aileri de beraber değildi gürültü olması doğaldı. Sizin de gürültüden uzak olmanız içinde çocuklu odalardan uzak köşe bir yere yerleştirdik. Fiyat konusunda ise üç kişilik bir oda 150 TL fazla mıdır? Ballar için de haklısınız kış ortamında şekerleşmiş olabilir. Suriyeli işçi için ise sanki bütün işçilerimiz suriyeli gibi bir yorumda bulunmuşsunuz bir karı koca çalışıyor onlardan herhangi bir şikayet olmadı 2 yıldır biz memnunuz onlardan ama sizin suriyelilerden bir takıntınız varsa bilemem. Dekorasyon zevki herkes için farklıdır. Tek kötü yorum sizden geldi bu yorumu da dikkate alacağımızdan kuşkunuz olmasın teşekkür ederiz.