silomen88
Antakya, Türkiye

fiyat performans oteli fakat sezon sonu daha uygun olabilirdi

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 14 Eyl 2022mobil cihaz aracılığıyla
13 eylulde giris yaptik havuzu guzel calisanlar guler yuzlu restoran bolumunden melih bey cok ilgili fakat odalar icin cok buyuk beklentiniz olmasin ozellikle yerlerin hali kapli olmasi hijyen acisindan iyi degildi ama fiyat performans oteli.ayrica musteri memnuniyeti icin bazi durumlarda cok kuralci davranilmamasi da guzel bir durumdu
Konaklama tarihi: Eylül 2022
Gümüş Hotel & Resort noktasına 29.4 km mesafede
Gümüş Hotel & Resort noktasına 29.5 km mesafede
Gümüş Hotel & Resort noktasına 32.2 km mesafede
Gümüş Hotel & Resort noktasına 29.9 km mesafede
Arsuz bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/17 yorum
7 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı

Bayram tatili için gittiğimiz arsuz da konaklama icin pek tercih edilebilecek bir otel olmaması nedeniyle geceliğine 500 lira verdik Denize yakın bir konumda fakat havuzu çok küçük ve kalabalık. Yemekler vasattı. Temizlik konusunda eksiklikler fazlaydı. Maske konusunda konaklayanlar çok duyarsizdilar. Çalışanlar güleryüzlü ve misafirperverdi.

Konaklama tarihi: Ağustos 2020
Teşekkürler sevgialtin
3 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı

Otel salgın bahanesiyle kaliteyi düşürmüş. Kahvaltı tabağında paket ürünler çoğunlukta.Borek bile yok.Aksam yemegi aynı tabakta makarna ve pilav yanına karışık bir kaç çeşit. İlginç bir herşey dahil tabağı kısaca.Denize uzak deniz dalgalı planı yok.

Konaklama tarihi: Temmuz 2020
Teşekkürler Hlybrk
25 Temmuz 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Öncelikle havuzu güzel. Bizim odamız deniz manzaralıydı. Havuz manzaralıydı 5. Katta bir oda idi. Fiyatı çok uygun 350 TL ye kaldık geceliği. Odalarda eşyalar çok eski idi ayrıca odada kettle olmaması bizim gibi bebeği olan bir çifte çok zorluk çıkardı. Mini buzdolabı vardı ama içi boş minibar beklemeyin kliması iyi çalışıyordu. Sıkıntı restoranı idi tam bir okey salonu gibi restoran kırmızı örtüler yan yana sıkışık içerde içeri bi girdik sanki kahvehane. Çok kötü idi restoran yemek yemek istemedim. Akşam yemekleri idare eder. Ama kahvaltı tam anlamıyla berbattı. Hiçbirşey yok kahvaltıda biz dışarı çıktık kahvaltı için. Kahvaltı ve akşam yemeğinin ücrete dahil olmasının bir anlamı yok zaten yemiyorsunuz. Kötü bir şey de şu otele Suriyeliler alınıyor dışarıdan ücret verip havuzu kullanıyorlar. Ben Suriyelilerin alındığı bir otele bir daha uğramam. Suriyeli bu kişiler pistiler neredeyse ayakkabı ile havuza giriyorlar kıyafetleri ile. İğrençti. Havuza da bir kez girdim bunu Suriyelileri görünce girmedim bir daha. Onlardan hastalık kapmak istemem. Haberiniz olsun.

Konaklama tarihi: Temmuz 2020
2  Teşekkürler 249gamzek
5 Ekim 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Haziranda 10 günlüğüne eşimle beraber tatile gittik. Otel personeli gördüğüm en ilgili, Güleryüzlü insanlardı. Fiyatı uygun ve merkeze yakın bir yerde. Restoran ve resepsiyon personeli çok ilgili ve sevecen insanlardı. Seneye tekrardan orada olacağız.

Konaklama tarihi: Haziran 2019
Teşekkürler Aliyardimci
7 Eylül 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

2 gün konakladık genel olarak iyidi.çalışanları rahatsız edici insanlar değillerdi herşeyden önce sabah kahvaltısını kaçırdık o yüzden yorum yapamayacam.olumsuz olarak gördüğüm yanı oda zemininde halı olmamasıydı belki standart oda özelliğidir bilemiyorum onun dışında Konaklamak için idealdi.

Konaklama tarihi: Eylül 2019
Teşekkürler drbasharan