Hatay seyahatimizi planladığımızda,denize de girebilmek için Arsuz tarafında otel arayışına girdik ve bu oteli bulduk.Kesinlikle ve kesinlikle eminimki civarda daha iyi bir otel yok.Tertemiz,yepyeni bir butik otel.Odalar,bahçesi,ambiyansı,kahvaltısı şahane.bahçesinde huzurlukla vakit geçirmek nefis.Otele dair söylenebilecek en ufak bir olumsuzluk yokken, işletme kısmıyla ilgili düzeltilmesi gereken durumlar olduğunu düşünüyorum.
1-odalarda terlik olmaması çok saçma,sonuçta ayakkabıyla dolaşamayız
2-odanın temizlenebilmesi için bizim talepte bulunmamız gerekiyormuş(ki bu konuyla ilgili bilgilendirilmedik)havlu ve tuvalet kağıdıyla ilgili istekte bulunmak zorunda kaldık
3-çıkacağımız son gece sıcak su problemi yaşadık(gündüz güneş enerjisinden yararlanıldığı için)hava soğuyunca mekanik tesisat ile ilgili sorun oluşmuş.konu arıza olması değilken,sanırım oranın şefi olan beyefendinin tavır ve konuşmaları oldu.yaklaşık 1,5saat sıcak su gelmemiş,tesisatçıyı arayın diyorum,aradık su ısınır cevabını alıyorum,siz vanayla oynamışsınızdır diyor,bir 5dk daha idare ediverin diyor(olmuş 1saat).artık sinirden ümidi kesip odaya geçtik,ilerleyen yarım saat sonra bir daha kontrol ettiğimde sıcak su geliyordu,ama gelip bilgi veren yok,sorunçözüldü kontrol edebilirsiniz,kullanabilirsiniz yok,özür dileriz kusura bakmayın mağduriyet için diyen yok.
4-Bir de bahçedeki bar için menü,fiyat bilgisi yok,sorduğumuzda bilgisayardan gösterebilirim dedi yine aynı şef olduğunu düşündüğüm kişi.içki ve spesiyal içeceklerin ekstra ücretli olduğunu biliyorken,çay kahve içeceklerden de lüks mekanlardaki gibi yüklü ödeme alındı.Bu biraz can sıkıcı oldu.
Bu problemleri çıkışımız esnasında muhtemelen sahibi ya da yöneticisi olduğunu düşündüğüm hanımefendi geri bildirim,memnuniyet durumunu öğrenmek istediğinde paylaştım,kendisi çok nazik ve ılımlı bir şekilde nezaketle dinlediği için teşekkür ederim,yeni bir işletme olduklarını ve gerekli revizeleri yapacağını dile getirdi