Depremden sonra Antakya da kalacak yerimiz kalmadığı için, işleri halletmek üzere geldiğimizde 2 gece konakladık. Otel çok merkezi konumda Denize 2 dk Ücretsiz halk plajı var Araç park yeri mevcut Odamız suit ve oldukça genişti İçinde mutfak kısmı da vardı Memnun kaldık
Konaklama tarihi: Haziran 2024
Yer
Temizlik
Hizmet
Uyku Kalitesi
Ailecek 2021 senesinde konaklamıştık. Yeni açılmıştı sanki o zamanlar. Tüm eşyalar yeni, personeli çok ilgiliydi. Apart oda da ihtiyaç olan herşey vardı. Denize çok yakın ve Arsuz harikaydı. Umarım depremde herhangi bişey olmamıştır
Konaklama tarihi: Temmuz 2023
C G adlı kullanıcıdan Elada Luxury Otel hakkında bilgi alın
Teşekkürler C G
theucisarica
30 Mayıs 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Kız isteme için geldiğimiz Arsuz’da Ailemle beraber tercih ettiğimiz güzel temiz tesis ,odalar geniş, ferah ve kullanıslı , personel cok ilgili ve alakalıydı. Konumu çok iyi,Arsuz merkeze yürüyerek gidebilir sahile 2-3 dk ulaşabilirsiniz.Bir sonraki gelişimizde yine tercihimiz burası olacak.
Konaklama tarihi: Mayıs 2022
theucisarica adlı kullanıcıdan Elada Luxury Otel hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler theucisarica
Muhasebe / Finans Yusuf Dural - Elada Luxury Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 2 Haziran 2022
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz...Tekrar bekleriz...
Yanıtı uygunsuz olarak bildirinTeşekkür ederiz. Gönderiniz için teşekkür ederiz.
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir.
ERAT1973
Ankara, Türkiye
18 Mayıs 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Otelin konumu cok iyi, plaja kisa yurume mesafesinde, odalar oldukca genis ve ferah, personel guler yuzlu ve oldukca yardimci, rezervasyon ve odaya yerlesme surecinde Senem Hanim, oldukca basarili ve pratik, otelin altinda hizmet veren Ada cafe oldukca keyifli, tesekkur ederim
Oda ipucu: Otelde park yeri olmasi ve plaja yakin olmasi onemliydi
Konaklama tarihi: Mayıs 2022
ERAT1973 adlı kullanıcıdan Elada Luxury Otel hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler ERAT1973
Muhasebe / Finans Yusuf Dural - Elada Luxury Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 20 Mayıs 2022
Yorumlarınız için teşekkürler...Tekrar bekleriz...
Hatay gezimiz sırasında ailece kaldık. Apart şeklinde bir otel.odalarda buzdolabı fırın ocak hersey var ve yeni.Otel temiz ve düzenli odalar ve eşyalar yeni ,çalışanlar ilgili. Restoran bölümündeki yemekler güzel. Fiyatına göre beklentimizi karşıladı.
Konaklama tarihi: Ekim 2021
hulya d adlı kullanıcıdan Elada Luxury Otel hakkında bilgi alın
Teşekkürler hulya d
firatzt
18 Temmuz 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Otel yeni zaten, odalardaki eşyalar yeni ve odalar çok temiz. Her odada klima var. Denize yakın. Çalışanları güler yüzlü, fazlasıyla ilgili. Her isteğimiz yerine getirildi. Her açıdan dört dörtlük. Tavsiye edilir.
Konaklama tarihi: Temmuz 2020
firatzt adlı kullanıcıdan Elada Luxury Otel hakkında bilgi alın