kaana
Ankara, Türkiye

Yalova’da Kısa Mola

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 21 Haz 2021mobil cihaz aracılığıyla
Aile olarak konaklama yaptık. Tatil için Balıkesir’e geçerken ara durak olarak kullandık. Akşam yemeği ve kahvaltısı çok güzeldi. Otel çalışanları güleryüzlü ve işlerini iyi yapıyorlar. Otel zevkli bir şekilde dekore edilmiş. Yolu düşen düşünmeden rezervasyon yaptırabilir.
Konaklama tarihi: Mayıs 2021
Oda İpucu: Otopark sorunu yok, dışardan yemek geliyor, otelde yemek servisi var, İstanbul İzmir otoyoluna 5...
Property building
LP Lagün Palas noktasına 2.4 km mesafede
    LP Lagün Palas noktasına 3.3 km mesafede
    LP Lagün Palas noktasına 4.2 km mesafede
    LP Lagün Palas noktasına 171.2 km mesafede
    Altınova bölgesindeki diğer otellere bakın
    1-6/17 yorum
    19 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı

Ağustos ayında motosikletle tatil dönüşü yakalandığımız yağmur ve fırtına sonrası kuru bir yerimiz kalmadığından titreyerek buraya kendimizi zor attık. Aykut bey, kıyafetlerimizi kurutmamız için elektrikli ısıtıcımıza, asmamız için çamaşırlığımıza kadar verdi. Kendi akşam yemeklerinden paylaşacak kadar misafirperverdi. Sabah kahvaltısı da doyurucuydu. Omlet ve böreği yapan, kahvaltıyı hazırlayan ablalar da güler yüzlü ve çok ilgiliydiler. Odaları tertemiz, eşyalar yeni. Konaklamak için hiç düşünmeden tercih edebileceğiniz nezih bir yer.

Konaklama tarihi: Ağustos 2019
    Teşekkürler Bukulicious
    Sahibi GoPlaces815641 - LP Lagün Palas, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 20 Ağustos 2019

Zeynep Hanım merhaba , ilginiz için çok teşekkür eder , her zaman bekleriz. Saygılarımızla,

23 Haziran 2019 tarihinde yorum yapıldı

3-4 calisani bulunan 16 odali,sessiz,temiz ve nezaketli bir isletme, :)))))
    acik bufe kahvaltilari yok ama cok nefis omlet ve recelleri var,
    merkeze cok yakin degil ama manzarasi dogasi ve yesilligi harkulade :)))

Konaklama tarihi: Mayıs 2019
    • Seyahat türü: İş için seyahat etti
    1  Teşekkürler Emrullah Y
    Yönetici GoPlaces815641 - LP Lagün Palas, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 24 Haziran 2019

Emrullah Bey merhaba , ilginiz için çok teşekkür eder , her zaman bekleriz. Saygılarımızla,

16 Haziran 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Isim gereği uzun bir süre konakladım. Yeni bir otel, odaları güzel dizayn edilmiş. Herzaman ferah ve temiz. Aykut bey, İsmail bey, Nazife hanım ve Müzeyyen hanım her daim güler yüzlü ve yardımsever. Kahvaltısı başarılı. Otelde konaklayan kişiler genelde yabancı ve aileler. Bölgede en iyi fiyat/performans oranına sahip şirin bir otel. Gönül rahatlığıyla tercih yapabilirsiniz.

Konaklama tarihi: Mart 2019
    Teşekkürler yusuf_5806
    Yönetici GoPlaces815641 - LP Lagün Palas, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 21 Haziran 2019

Yusuf Bey merhaba , ilginiz için çok teşekkür eder , her zaman bekleriz. Saygılarımızla,

5 Aralık 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İşim gereği bir çok şehirde uzun süreli konaklamam gerekiyor. Kalınabilecek en güzel otellerden biri. Sessiz, ferah ve körfez manzaralı harika bir butik otel. Otel yeni olduğu için gayet temiz ve oda konsepti doğa ile iç içe. Kahvaltı gerçekten mükemmel ve isteğe bağlı içerik değişikliği yapılabiliyor. Çalışan arkadaşlar samimi ve içten. Sohbet etmeden otelden ayrılmayı düşünmeyin :)

Konaklama tarihi: Aralık 2018
    Teşekkürler uurkaplan
    Yönetici GoPlaces815641 - LP Lagün Palas, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 6 Aralık 2018

Merhaba , ilginiz için çok teşekkür eder , her zaman bekleriz. Saygılarımızla,

5 Aralık 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Manzarası çok güzel,çalışanları nazik çalışkan ve güler yüzlü.Kahvalti enfest,havası temiz,odalar bakimli,konumu itibariyle yoğun bir iş gününden sonra dinlenebileceğiniz en iyi en sessiz sakin yerlerden biri.

Konaklama tarihi: Aralık 2018
    Teşekkürler Caner C