“Sakın gitmeyin!”

Menemenci Alaattin
3 / 8. sıradaki Restoranlar - Altınova
Yorum Zamanı: 4 Ağustos 2024 mobil cihaz aracılığıyla

Sakın gitmeyin 1 menemen 290 tl. Gelen menemenin hiçbir özelliği yok. Burası nasıl meşhur oldu onu da bilmiyorum ama 150 tl anca eder menemen.
3 menemen 1 kahvaltı istedik, garsonun hatasını cebimizden ödedik. Kasada tartışma yaşadık çözüm üretmediler.
KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM

Ziyaret tarihi: Ağustos 2024
1  Teşekkürler uguryuksel7

3-7/91 yorum

Yorum Zamanı: 21 Haziran 2024

Yumurtanın beyazını gördüğüm an benim için bitti mekan. Fiyatları cok yuksek, bir daha gitmeyecegim.ilgi alakaya kotu diyemem ama lezzet olarak kötü

Ziyaret tarihi: Haziran 2024
Teşekkürler Selçuk K
Yorum Zamanı: 25 Mayıs 2024

rezalet ötesi bir tesis kazıklamayıda geçmişler artık bir melemen 500 tl olamaz şaka gibi birdaha adını bile duymak istemeyeceğim bir tesis

Teşekkürler buse t
Yorum Zamanı: 12 Mayıs 2024

Kesinlikle birdaha gitmeyecegimiz yer Menemen tadı tuzu hiç bir lezzeti yok sadece penir idare ederdi 1 peynir 1 zeytin bal kaymak 3 çay 960 tl ödedik lezet tad olsa belki fiyatına takilmazdik ama aç kalkıp bu rakamı ödedik tavsiye etmem o 1 puanda garsonun düzgün ilgilenmeye çalışmasından verdik.

• Atmosfer
    • Yemek
Teşekkürler songül k
Yorum Zamanı: 7 Mayıs 2024

Sipariş ettiğim yemekten farklı bir yemeğin bedelini ödetmeye kalktılar, tek kişi olmasam fark etmeyecektim bile. 700 TL istediler şok oldum çünkü menüden ne sipariş ettiğimi biliyordum, kasada ısrarla menüyü görmek istediğimi söyledim. 3 kere istedikten sonra verdiler. Fiyatları gösterdim. Bu arada menüdeki fiyatlarla adisyon fiyatları arasında da ayrı bir uyuşmazlık vardı. Koca işletmenin bunu bilinçli yapacağına inanmıyorum ama çalışanlar çok kaba ( yaşı büyük garson hariç) konuyu da o çözdü. 2 kadın çok kabaydı. Kasadaki kadına sonunda “sizi şikayet edeceğim’ dedim. “Umurumda değil” dedi. Hiç o tavırda birini görmemiştim. Belki de firmanın sahibi ya da kızı idi. Genç garson ızgara eti kesmeyen kahvaltı bıçağı ile servis etti :) , et bıçağı isteyince getirdi 😬 gelen ekmek mikrodalgada ısıtıldığı için sanırım nemi gitmişti kayış gibiydi. Belki de çok uzun kalmıştı. Sonunda 580 TL ödedim. Fark etmesem 700 TL ödeyecektim ! Çok kötü bir tecrübeydi.

• Atmosfer
    • Yemek
Teşekkürler 386didemp

Menemenci Alaattin işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Altınova, Yalova İli

Menemenci Alaattin - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!