“KÖTÜ”

Menemenci Alaattin
3 / 8. sıradaki Restoranlar - Altınova
Yorum Zamanı: 7 Mayıs 2024

Sipariş ettiğim yemekten farklı bir yemeğin bedelini ödetmeye kalktılar, tek kişi olmasam fark etmeyecektim bile. 700 TL istediler şok oldum çünkü menüden ne sipariş ettiğimi biliyordum, kasada ısrarla menüyü görmek istediğimi söyledim. 3 kere istedikten sonra verdiler. Fiyatları gösterdim. Bu arada menüdeki fiyatlarla adisyon fiyatları arasında da ayrı bir uyuşmazlık vardı. Koca işletmenin bunu bilinçli yapacağına inanmıyorum ama çalışanlar çok kaba ( yaşı büyük garson hariç) konuyu da o çözdü. 2 kadın çok kabaydı. Kasadaki kadına sonunda “sizi şikayet edeceğim’ dedim. “Umurumda değil” dedi. Hiç o tavırda birini görmemiştim. Belki de firmanın sahibi ya da kızı idi. Genç garson ızgara eti kesmeyen kahvaltı bıçağı ile servis etti :) , et bıçağı isteyince getirdi 😬 gelen ekmek mikrodalgada ısıtıldığı için sanırım nemi gitmişti kayış gibiydi. Belki de çok uzun kalmıştı. Sonunda 580 TL ödedim. Fark etmesem 700 TL ödeyecektim ! Çok kötü bir tecrübeydi.

Ziyaret tarihi: Mayıs 2024
Teşekkürler 386didemp

7-11/91 yorum

Yorum Zamanı: 10 Nisan 2024

Tamamen berbat bir deneyimdi yemekler kötüydü ve doyurucu değildi porsiyonlar olmasi gerekenden çok küçüktü biz tost söylemiştik elimin boyutundan küçüktü gitmeyin verdiğniz paraya değmiyor.

Ziyaret tarihi: Nisan 2024
Teşekkürler Mine A
Yorum Zamanı: 22 Ocak 2024

Bursa - Kocaeli yolu üzerindeki Oksijen Tesisi'nde MENEMENCİ ALAATTİN RESTORANT'a uğradık.

"Esnaf lokantası" görünümünde olduğu için fiyat listesine bakmak aklımınızın ucundan bile geçmedi.

Bir tabak patlıcanlı et ile cacık için 475 TL hesap ödedim.
Kuzenim de dana sote, az pilav ve küçük ayran için 475 TL hesap ödedi.

Sunum, annelerimizin küçük beyaz tabağı içerisinde yemek ve ucuz bir beyaz peçete üzerinde çatal ve kaşık olarak yapıldı.

Hesabı görünce şok olduk. İşimiz olduğu için hızlıca kalktık, kazıklandığımızı yolda anladık.

Bu hizmet ve bu fiyat, "yoldan geçenlere geçirme" usulü, yazlık yerlerde yabancı turistlere yapılan, anlık, çakma satışlar gibiydi.

Lütfen dikkat edin.

Ne sunumu, ne yediklerinizin miktarı ve özelliği nedeni ile kesinlikle alınan ücreti hak etmiyor.

Mutlaka önce fiyata bakın.

Ziyaret tarihi: Ocak 2024
Teşekkürler Sibel K
Yorum Zamanı: 26 Kasım 2023

Beş para etmez. Resmen Milleti kazıkla mak, sögüslemek için kurulmuş bir işletme.
Kazancınız zehir zıkkım olsun. çocuğunuz dert bulsun, bu haram para için deva bulamayin inşallah.

Bir yemek 600 TL olurmu?

Ziyaret tarihi: Kasım 2023
Teşekkürler Nihat D
Yorum Zamanı: 17 Kasım 2023

Bursa Çevre Otoyolu Şubesinde kısa bir mola esnasında uğradığımız yer ve nedir yani Havalimanı mı nedir bu fiyatlar.? Çok da lezzetli olmayan bir yemek için 2.5 kat fiyat. Hata bizde güvenmeyeceksin. Ne olabilir ki çorba ya da pide diyorsun. Lüks bir yemek salonunda inanılmaz spesiyaller yedim bu fiyata. Öyle böyle değil. Hak değil bu. En üzücü taraf öncesinden yorumlarına bakmamam. Hiç girmezdik. Başkası da düşmesin diye yazıyorum. Umarım kendileri de okur.

Ziyaret tarihi: Ekim 2023
Teşekkürler cagatay_ozkan

Menemenci Alaattin işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Altınova, Yalova İli

Menemenci Alaattin - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!