“Ba yıl dım 👌”

Kahve Çinçiva
3 / 42. sıradaki Restoranlar - Çamlıhemşin
Fiyat aralığı: ₺35 - ₺500
Tanım: Artık Fırtına'dan yukarı çıkan misafirlerimiz muhlamanın,karalahanın ve mısır ekmeğinin sembolize ettiği yerel mutfağı emin ellerden tadabiliyor. Sizde bu lezzetlere;eşsiz bir doğa eşliğinde ulaşmak istiyorsanız,adresimiz çok kolay..
Yorum Zamanı: 12 Ağustos 2020 mobil cihaz aracılığıyla

Çalışanların karşılamasına bayıldım güler yüzler, covid önlemleri, maskesiz almıyorlar önlemler harika hizmet, yemek, bayıldım ( sütlaçın tadı damağımdan gitmiyor ) ellerinize sağlık

Teşekkürler Sightsee36034950113
Sahibi susemk - Kahve Çinçiva, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 13 Ağustos 2020

21-25/187 yorum

Yorum Zamanı: 12 Ağustos 2020 mobil cihaz aracılığıyla

Aile ortamı için mükemmel bir yer herkese tavsiye ederim 👍 Yediğim en güzel en lezzetli muhlamaydı herşey için çok teşekkür ederiz

1  Teşekkürler seda74k

Yorum Zamanı: 10 Ağustos 2020

Rize gezimizde akşam yemeği durağı olarak 4 aile (11 kişi) malesef ki bu işletmeyi tercih ettik. Manzara çok güzel diyecek laf yok Ama müşteri bir kere gelir bir daha gelmese de olur mantığında bir yer. Personel ilgisi diye bişeyden bahsetmek söz konusu bile değil. Bişey söylüyorsunuz, anlamayınca 'Ne?' diye cevap veren personeller var karşınızda. Akşam vakti olduğu için sanırım personeller artık kalksınlar modunda çalışıyor. Birçok kişi fiyatların pahalılığından zaten bahsetmiş. Mısır ekmeği parayla satılıyor. 10 tane incecik lahana sarma 20-25 lira gibi bir fiyattı.Turşu kavurması yine öyle. Biz hava kararmasına yakın gittik. Yemek siparişlerimizi verdik. Geldiğinde hava kararmıştı. Koskoca balkonda 1 tane kendine hayrı olmayan bir ampul takılı. Balık yiyen akrabalarımız boğazlarına kılçık kaçmasın diye telefonun ışığını tutarak yemek zorunda kaldılar. Yemeğim bittiğinde kasadaki görevliye durumdan bahsettim. Ampul sayısını arttırmalarını önerdim Biz bu kadar yapabiliyoruz, siz daha iyisini yapın gibi müşteri memnuniyeti ile bağdaşmayan tepkiler aldım. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

• Yemek
Teşekkürler 422elif_
Sahibi susemk - Kahve Çinçiva, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 11 Ağustos 2020

Merhaba,

Calisanlarin “ne” ifadesi icin uyarilacagini soyleyebilirim. Yanlis bi uslup cunku.
Ampul konusunda biz aksamlari calismiyoruz sadece 1 tane olma sebebi o :) yani hava karardiginda isimiz bitiyor eger birgun full calisirsak emin olun heryer isik isik olur :)
Misir ekmegi ucretli cunku her seye ucret odeyerek aliyoruz ve butik bi isletmeyiz giden gelen 1000 kisi olmuyor su durumda ucretlendirme olarak vadideki en uygun yeriz deneyin anlarsiniz :) kaldiki bizim menu fiyatlarimiz her yerde yazar gizli degildir

Tekrar gelmek isterseniz bekleriz :)

Yorum Zamanı: 4 Ağustos 2020

Kafe çinçiva köprüsünün tam karşısında güzel bir konumda resim çekilmek için mükemmel fakat kalablıktan dolayı hizmet yavaş fiyatlar ise normal servisi beklerim sıkıntı yok derseniz uğramalısınız😊😊

Teşekkürler Ceren K
Sahibi susemk - Kahve Çinçiva, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 5 Ağustos 2020

Yorum Zamanı: 29 Temmuz 2020 mobil cihaz aracılığıyla

Mükemmellik sertifikası almış bir yer kanımca mükemmelliği alan tesis değil manzara bence zar zor 2 kahve içtik soğuk bir şekilde bu arada kahve 10 tl

Ziyaret tarihi: Temmuz 2020
Teşekkürler htnk20
Sahibi susemk - Kahve Çinçiva, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 31 Temmuz 2020

Mukemmelik sertifikasini hakkimizla
Aldik :) kahve her yerde 10 tl :) soguk geldiyse degisim isteyebilirsiniz yuzunuze bakmiyorlar degilde bayram yogunlugunda yetisemiyorlar deseniz anlarim :)

Kahve Çinçiva işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Çamlıhemşin, Rize İli
Çamlıhemşin, Rize İli

Kahve Çinçiva - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!