“Çinçiva Kefe demek yeterli.”

Kahve Çinçiva
3 / 42. sıradaki Restoranlar - Çamlıhemşin
Fiyat aralığı: ₺35 - ₺500
Tanım: Artık Fırtına'dan yukarı çıkan misafirlerimiz muhlamanın,karalahanın ve mısır ekmeğinin sembolize ettiği yerel mutfağı emin ellerden tadabiliyor. Sizde bu lezzetlere;eşsiz bir doğa eşliğinde ulaşmak istiyorsanız,adresimiz çok kolay..
Yorum Zamanı: 6 Şubat 2016

Çinçiva kafe terk edilmiş çinçiva köyünde yaşayan yaşatılan nadir mekanlardan bir tanesi. Çinçiva Kafe güzel bir aile işletmesi, annenin yaptığı kekler kurabiyeler ile çay keyfini mutlaka tatmalısınız. Sevduluk dizisinin çekildiği köy olan Çinçiva yeni adı ile Şenyuva köyünü ziyaret etmeden geçmeyin.
Muhteşem Fırtına deresi , yamaçtaki asırlık ahşap evler ve tarihi köprü manzarasına karşı ruhunuzu dinlendirin.

Ziyaret tarihi: Ocak 2016
1  Teşekkürler Outdoor53
Sahibi Susem K - Kahve Çinçiva, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 3 Nisan 2017

168-172/187 yorum

Yorum Zamanı: 14 Aralık 2015 mobil cihaz aracılığıyla

Erdal Ozyagcilar'in basrolunu oynadigi Sevdaluk isimli diziyi seyredenler bu kafeyi daha dogrusu kahveyi bilirler.Firtina nehri kenarinda mukemmel derecede guzel ahsap yapi.Dizide, kahvenin karsisinda yer alan muhtarlik ve diger sirin yapilarin gercek olmadigini gorunce gercekten uzuldum.

Ziyaret tarihi: Aralık 2015
1  Teşekkürler metinselimoglu

Yorum Zamanı: 16 Ekim 2015

Zil Kaleye giderken gerçekten de Bonus oldu bu kafe. Çok nefis bir yerde, nehir ve eski köprü manzaralı bu yerde dinlenebilir ve kahvenizi içebilirsiniz. Eski köy evi tarzında güzel ve şirin bir yapı. Keyifli bir balkonu var, bir sürü fotoğraf çektik. İçeri de büyük bir soba ve odun konuları ile birlikte köy havasını yaşıyorsunuz.

Ziyaret tarihi: Ekim 2015
1  Teşekkürler erdinco1

Yorum Zamanı: 1 Ekim 2015

doğal ortamı süper yazkış mutlaka gidilmeli .kışın o büyük sobanın etrafında otantik ortamda olmak süper.çay köpüklü kahve laz böreği ve tavada su böreği favorilerim arasında. kemer köprüleriyle ve fırtına deresiyle zil kalesiylede görülmesi gereken bir yer...

Ziyaret tarihi: Temmuz 2015
Teşekkürler Fundatuna

Yorum Zamanı: 28 Eylül 2015

Manzara eşsiz, kahve nefis, nehrin üzerinde bir balkonda oturuyorsunuz. Biz yemedik ama mutfak var, yiyecek birşeyler hazırlıyorlardır sanıyorum. Kapalı mekanı da var.

Ziyaret tarihi: Eylül 2015
Teşekkürler kizilkedi

Teşekkürler her zaman bekleriz :)

Kahve Çinçiva işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Çamlıhemşin, Rize İli
Çamlıhemşin, Rize İli

Kahve Çinçiva - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!