Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Ayder yaylasının konum olarak en güzel oteli diyebilirim. Derenin yanında manzara harika. Terası dereyi görüyor ve keyifli. Temizlik iyi odalar güzel. Gece kaloriferi kapatmasalar daha iyi olurdu. Yalnız fiyatlar kazık. 2 kişilik mıhlama 100 lira çok. Bundan daha iyisini kümbet otelde 35 liraya yedik. Puanı o yüzden ve kaloriferi gece kapatmalarından kırdım
Konaklama tarihi: Temmuz 2022
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Ayder’in açık ara en güzel oteli. Gerek manzarası gerek odaları olsun kalmaya doyamadık. Herkese tavsiye ederim. Ayder konum olarak diğer yayların ortasında kaldığı için bir kaç günlük konaklama için kalabileceğiniz mükemmel bir yer.
Oda ipucu: Haşimoğlunda konaklayarak diğer yaylalara turlar gitmenizi şiddetle tavsiye ederim. Kesinlikle kendi araçlarınızla diğer yaylalara çıkmayın
Konaklama tarihi: Mayıs 2022
Ersin Mert D adlı kullanıcıdan Haşimoğlu Otel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Ersin Mert D
Ailemle birlikte 2 gece 3 gündüz kaldık. Otelin lokasyonu, odaları, manzarası, temizliği, personelinin ilgisi ve güler yüzü, yemekleri, kahvaltısı, termal suyu ve hamam&spası çok iyiydi. Özellikle işletme sahibi Erdoğan Bey şahane bir insan… Yine özellikle Zeki Şef çok ilgili ve çözüm odaklı. Hepsine 3 günümüze huzur ve mutluluk kattıkları için birer teşekkürü ailemiz adına borç biliriz. İlk fırsatta tekrar gelip kalacağız. Hep böyle kalın HAŞİMOĞLU Ailesi…
Konaklama tarihi: Ekim 2021
Dalmanoglu adlı kullanıcıdan Haşimoğlu Otel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Dalmanoglu
Konumu gerçekten şahane bir otel. Şelale ve nehrin dibinde . Bolca açık alan var . Odaları temiz geniş . Personel güler yüzlü . Sahipleri de otel içinde . Bu güze otelin tek eksiği mutfağı. Bu kadar zengin bir mutfağa sahip karadeniz mutfağı varken bu kadar özensiz yemek yapmak ve de sunmak olmamalı. Yayalarda yediğimiz O lezzetler olmasa yanmıştık:)
Oda ipucu: Nehir kenarı odalar su ve şelale sesi çok yüksek arka odalar daha sessiz bilginize
Konaklama tarihi: Temmuz 2021
1 Teşekkürler YakamozD
28g_venk
İzmir, Türkiye
20 Ocak 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
OTEL konum olarak güzel ama yemekleri çok kötü ve lezzetsiz .. ödediğimiz parayı haketmeyen bir otel.. çok pişman olduk.. teşekkürler... müşteri ayrımı yapılan bir tesis garsonlar hep yabancı turistlere hizmet veriyor.. restorantta hic iyi bir hizmet almadık..
Konaklama tarihi: Ocak 2021
28g_venk adlı kullanıcıdan Haşimoğlu Otel hakkında bilgi alın
Teşekkürler 28g_venk
Ayderin muhteşem doğasında nehire yakın konumu ile muhteşemdi. Yolunuz Ayder yaylasına düşerse kesinlikle kalmanızı tavsiye ederim. Odalar temiz, yemekler lezzetli, çalışan personel misafirlerle çok ilgili ve güler yüzlü.Elif hanıma Zeki abiye Erol’a ve diğer arkadaşlara çok Teşekkürler
Konaklama tarihi: Ekim 2020
Halis58 adlı kullanıcıdan Haşimoğlu Otel hakkında bilgi alın