Murat C

Afara bungalov

5 baloncuk üzerinden 1,0Yorum Zamanı: 2 Ağu 2022mobil cihaz aracılığıyla
2 gece konaklamali tatilimizin bir parcasi olan Afara bungalov icin tecrübelerimi paylaşıyorum.Gece saat 22.00 gibi otele ulaştık otelin yolu stabilize ve ışıksız çıkmaz yol sanıyorsunuz ancak otel yolun sonunda çıkıyor... Otel için 2 gece konaklama ucretini konuşmamıza ragmen otel girişinde kredi karti ile ödeme yapacaksanız 250 tl ekstra vereceksiniz dediler.(ama vermedim...) Bungalovun planlaması,dere kenari oluşu,bahçesi fotoğraflarda göründüğü gibi guzel ; ancak müşteri memnuniyeti , kahvaltısı, çalışanlarının güler yüzlülüğü bu sekilde dekore edilmiş bi otel için cok düşük , yok gibi ... Temizlik konusuna gelince yerler kirli ve tozlu, halilar pis terliksiz gezemezsiniz, duvarlarda örümcek aglari, kapi kenarinda çekirge ölüsü, sobanin yaninda akrep (bizzat ölürdüm), yatağın içinde kadin saçları, banyo gideri ve havalandırması tıkalı ve banyo daki koku için KOKUNUN FOTOĞRAFI OLSA ÇEKEBİLSEYDİM ... bunlari otel görevlisine söyledigimizde 3 gun ve uzeri konaklama da temizlik yapılacağını isteğimizle temizlik yapilamacagini ve ustune 400 tl ekstra bir verirsek sanki biz kirletmişiz gibi temizleceklerini söylediler. Konuşmanın devami olarak otel girişinde bu saydığım haşereleri gördüğümde söyleyecekmişiz onlarda bizi gecenin o saatinde bize ucret iadesi yapacaklarmış ve göndereceklermiş...Müsteriye fazlasıyla doymuş bir yer umurlarinda bile değilsiniz... Bi dünya para veriyorsunuz paranızın karşılığı burasi olamaz Karar seçim sizin...
SÖZÜN ÖZÜ KESİNLİKLE
4.9 PUANI HAK EDEN BIR YER DEĞİL GEREK HİZMET GEREK TEMİZLİK GEREKSE MÜSTERI MEMNUNIYETI KONUSUNDA... sadece yildizim dere kenari oluşuna... otelin odasindaki bazi hasareler fotoğraflar da...
Konaklama tarihi: Ağustos 2022
    Afara Bungalov noktasına 4.7 km mesafede
    Afara Bungalov noktasına 6.1 km mesafede
    Afara Bungalov noktasına 0.8 km mesafede
    Afara Bungalov noktasına 10.0 km mesafede
    Zuğa Ege (Ege Evi / Aegean House)
    Afara Bungalov noktasına 0.5 km mesafede
    Afara Bungalov noktasına 15.5 km mesafede
    Çamlıhemşin bölgesindeki diğer otellere bakın
    7 Haziran 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Geçen hafta konaklamıştık biz kalabalık aile olarak gittik toplamda iki odası var hepsini tutmuştuk çok keyif aldık Bizim iki çocuğumuz vardı onlar için de rahat bi ortamı var odalar ahşap son derece bakımlı kahvaltısı mükemmel kahvaltı son derece önemlidir bizim için beklentimi fazlasıyla karşıladı temizlik olarakta endişe duymadan gidebilirsiniz otelin konumu da çok iyi dere kenarında , Sahipleri de çok hoş insanlar rahat etmemiz için elinden geleni yaptılar akşam yemeğinden sonra ateş yaktılar gittiğinizde orada bi eviniz varmış gibi hissediyorsunuz kesinlikle tekrar gitmeyi düşünürüm ve herkese de tavsiye ederim ben de burada yorumları okuyarak tercih yapan biri olarak bu işletme ve sahipleri sizi mutlu edecektir huzurlu bi doğa tatili için doğru tercih işletme sahiplerine teşekkür ederim

Konaklama tarihi: Haziran 2021
    Teşekkürler Nurbanuec