Harika bir otel orman icinde agaclarin yesillliklerin kokusu harika bir yer bu oteli cok begendim esim ile harima bir balayi yaptik artik ne zaman tatile gidecek olursam buraya gelecem muhtesem bir yer dogayla ic ice
- Ücretsiz Wifi
- Ücretsiz otopark
Cok memnun kalacaksınız fiyati cok uygun cok iyi ilgileniyorlar personeller cok kibar ve anlayisli ve pandemi sürecinde gonul rahatligiyla gidebileceğiniz en temiz yer tavsiye ediyorum kesinlikle buraya gidin.
Muhteşem bir yer herkese tavsiye ederim burayı çok başarılı işinde muhteşem ya konumu bakımından güzel çok beğendim çok güzel bir yer hijyen kuralları çok titizlikle yerine getirilmiş pandemi döneminde güvenle kalabilirsiniz...
covidden önce kaldım ve ahşap orman beni benden aldı çok güzell
Rize ayder de bungalow ahşaptan bir hotel kahvaltı
harika yayla manzaralı havası temiz oksijeni bol. Müşterileriyle abi kardeş gibi olan temizliğe çok önem veren
Efulim in Hizmet kalitesi gayet iyi durumda diyebilirim. Manzarasına bayıldım. Osman beye ilgi ve alakası dan dolayı çok teşekkürler. Aile gidebileceğiniz hijyenik bir yer. Fırsat bulursak bu tatili tekrarlamak lazım diye düşünüyorum.
gittikçe gidesi gelinen yer derler ya öyle bir durum burada işte. rahat etmek isteyen herkes burayı tercih edebilir. gezmek için dinlenmek için iş amaçlı, ne aklınıza gelirse sizi rahat ettirecek her tür imkana sahipler.