“Her şey mükemmel”

Cugal Kafe
4 / 43. sıradaki Restoranlar - Çamlıhemşin
Fiyat aralığı: ₺69 - ₺1.737
Yorum Zamanı: 6 Temmuz 2024 mobil cihaz aracılığıyla

Mansur şefin et yemekleri Melek hanımın da muhlaması bi harika. Eşsiz manzarasıyla Cugal kafeyi mutlaka denemelisiniz

Ziyaret tarihi: Haziran 2024
Teşekkürler Erhan E

2-6/38 yorum

Yorum Zamanı: 25 Haziran 2024

Özensiz bir şekilde hazırlanmış kahvaltı demek fazla aslında,kuymak olarak masaya getirilen kuymak değil yağı kavurup getirmişler kesinlikle bir yıldızı bile haketmiyor sunum vs herşeyiyle berbat...

Ziyaret tarihi: Haziran 2024
    • Atmosfer
    • Yemek
Teşekkürler Selda G
Yorum Zamanı: 5 Mayıs 2024

Kahvaltısı çok zengin ve güzel ilgileri alakaları süper hayran kaldık. Alanı geniş aileye uygun doğa ile iç içe güzel mekan

Ziyaret tarihi: Mayıs 2024
Teşekkürler Ahmet C
İşletme Sahibi mansur engin - Cugal Kafe, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 11 Mayıs 2024

Çok teşekkür ederiz tekrar görüşmek dileğiyle saygı ve selamlar.

Yorum Zamanı: 2 Mayıs 2023

hayatım boyunca yaptığım en güzel kahvaltıydı. abartmıyorum ama bir tane eksik kötü birşey olmaz mı? gerçekten yoktu. tarihi köprü dibinde doğaya zarar vermeden kurulmuş camekanla her yeri görebildiğiniz bir mekan. öyle birbiri içine geçmiş sıkışık masalar yok. herkes rahat rahat keyfince kahvaltısını yapıyor. 2 kişilik kahvaltıda ne ararsanız var. hayatımda yediğim en lezzetli muhlama buradaydı. çayı size özel demlikte getiriyorlar. altında sıcak kalması için ısıtıcısı var. bir yandan lezzetli kahvaltı yaparken bir yandan dünya harikası bir manzarayı seyretmek gerçekten çok keyif verici. orta yerde bir kuzine sobası var ve ekmeklerini bile kendileri yapıyorlar. mutfak oturma alanından açık bir yerde ama her şey görülüyor. bunu söylememin sebebi ise her şeyin ne kadar temiz ve iyi olduğunu görünce daha da keyifli oluyor herşey. çalışanların ilgisi ise ayrı bir güzellik. bir ihtiyacınız olduğunda hemen ilgileniyorlar. bu taraflara yolu düşen herkesin mutlaka uğraması gereken bir yer. bu arada sadece kahvaltı değil efsane tatlıları da var. biz inanılmaz keyif aldık ve tekrar gitmek için sabırsızlanıyoruz. bu arada kendimizi öyle bir kaptırmışız ki mekanda resim çekmek aklımıza gelmemiş ama balkonundan çektiğim resimleri yüklüyorum.

Ziyaret tarihi: Mayıs 2023
    • Yemek
1  Teşekkürler rfgrky
İşletme Sahibi mansur engin - Cugal Kafe, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 6 Mayıs 2023

Çok teşekkür ederiz sevgili Arif bey ve değerli ailesi.
Bu güzel yorumunuz bizi çok mutlu etti tekrar görüşmek dileğiyle saygı ve selamlar sunuyorum FIRTINA VADİSİNDEN.

Yorum Zamanı: 21 Eylül 2022 mobil cihaz aracılığıyla

Dikkat çeken başarılı bir mekan. Personel çok ilgili, oldukça temiz bir yer. Serpme kahvaltısı gayet doyurucu ve lezzetliydi. Yörede kulak olarak adlandırılan pişi efsane… Bir akşam yemeği ile de daha geniş değerlendirme fırsatı bulmak isterim.
Fırtına deresine nazır masa yerleşimi ile çok iyiydi.

Ziyaret tarihi: Ağustos 2022
Teşekkürler Sinan A

Cugal Kafe işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Çamlıhemşin, Rize İli
Çamlıhemşin, Rize İli

Cugal Kafe - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!