“Enfes tadıyla alabalık🥰”

Punn Restoran
1 / 3. sıradaki Tatlı - Çamlıhemşin
Fiyat aralığı: ₺12 - ₺50
Yorum Zamanı: 10 Haziran 2022 mobil cihaz aracılığıyla

Tereyağında alabalık cok enfesti restoran temiz hizmet güzel çalışanlar Güler yüzlü bu bölgede ailenızle gidebileceğiniz bir aile restoranı teşekkürler Punn Restoran ailesi👏🙏❤️

Ziyaret tarihi: Haziran 2022
Teşekkürler 167melihay
  • Diğer diller

2-6/38 yorum

Yorum Zamanı: 10 Haziran 2022

Bu vadide yiyebileceğiniz en iyi en leziz alabalık , punnrestorant ta👌herşey harika konum süper 🌟 tekrar geldiğimde tercih edeceğim hizmetiniz ilginiz için teşekkür ler

Ziyaret tarihi: Haziran 2022
Teşekkürler 889sinems
Yorum Zamanı: 22 Mayıs 2022 mobil cihaz aracılığıyla

Yemekler çık lezzetliydi. Özellikle alabalık tavsiye ederim . Ayrıca restoran yetkilileri ilgi ve alakalılar

Ziyaret tarihi: Mayıs 2022
Teşekkürler _zg_ns251
Yorum Zamanı: 13 Eylül 2021

Ayder yaylasına giderken kahvaltı edilecek yerlere bakıyordum. Yorumlara göre hareket edip gittik ve gerçekten şahaneydi. Biraz erken bir saatte gittiğimiz için tek bir personel vardı ve sanırım muhlama konusunda pek iyi değildi. Terayağı biraz yanmıştı ama kendisinin güler güzü ve tüm ürünlerin lezzetli oluşu muhlamayı göz ardı ettirdi. Çevreye göre fiyatı da uygun manzarası da şahane. Fırtına deresinin dibinde. Mutlaka uğramalısınız.

Ziyaret tarihi: Eylül 2021
Teşekkürler Merve A
Yorum Zamanı: 13 Ağustos 2021 mobil cihaz aracılığıyla

Karadeniz turumuzun çamlıhemşin durağında yolumuz düştü buraya. Karalahana dolması kuru fasulye mısır helvası yedik.turşu kavurmasını oradaki hanımefendi ikram etti. Lezzetler çok güzeldi hatta tabakları sildik süpürdük . Hanımefendi oranın sahibinin kızkardeşiymiş galiba inanılmaz ilgiliydi çok kibar ve güler yüzlüydü. Fiyatlar o civarda her yerde aynı kesinlikle tekrar gidersem uğrayacağım bir mekan.

Ziyaret tarihi: Ağustos 2021
Teşekkürler Nurgül G

Punn Restoran işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Çamlıhemşin, Rize İli
Çamlıhemşin, Rize İli

Punn Restoran - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!