Mehmet U

HARİKA BİR DENEYİM

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 1 Tem 2023mobil cihaz aracılığıyla
Mükemmel bir aile işletmesi. Manzarası, temizliği, kahvaltısı ve işletme sahiplerinin güler yüzü sizi kendi evinizde gibi hissettiriyor. Odalar çok temiz, çalışanlar çok ilgili, manzara’ya zaten diyecek hiç bir şey yok. Herkese tavsiye ediyorum.
Konaklama tarihi: Temmuz 2023
Manzara Butik Otel noktasına 19.6 km mesafede
Manzara Butik Otel noktasına 19.5 km mesafede
kardelen bungalow
Manzara Butik Otel noktasına 20.1 km mesafede
Çamlıhemşin bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/12 yorum
19 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı

Adı üstünde, "Manzara" muhteşem. Ama esas güzelliği, samimi cana yakın işletmeciler ve evinizdeymişsiniz hissi...
İnanın,orda konaklamanın keyfi ve doğallığı tarifsiz. Rize'ye yolu düşenlerin rahatlıkla kalabileceği güzellikte bir ortam.
Harikasınız güzel insanlar!..

Konaklama tarihi: Ağustos 2021
Teşekkürler GezginCaferk
24 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

2 çocuk ile konaklama gerçekleştirdiğim otel manzarası gerçekten muhteşem. İşletme sabihi Güler Yüzlü insanlar. Bize nereleri gezebiliriz diye tavsiyeler de bulundular. Tam bir Karadeniz oteli arıyorsanız şiddetle tavsiye ederim. Ayder Yolu üzerinde kalabalık curcunadan uzak. Dere sesi çaylık manzarası muhteşem. Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederiz. .

Oda ipucu: Manzara, Karadeniz havası almak isteyenler için tam adres
Teşekkürler oğuz a
17 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı

Öncelikle Otel sahipleri Sevilay hanım ve Volkan bey çok ilgiliydi. Her konuda yardımcı oldular.Otelin konumu harika.Kahvaltı çok güzel. Herşey çok iyi🏆👏kötü diyebileceğim tek bir şey bile yok.👍odamız nehir gören tarafındaydı gece boyunca su sesi ile uyumak harikaydı.

Teşekkürler Ozdencoskun
13 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı

4 kişilik aıle kaldık oda cok dardı,buyuk cocuk ıcın ek katlanır yatak verdıler cok rahatsızdı hıç uyuyamadı,banyo cok kullanıssız dus suyu sureklı soguk akıyor cocukları zor yıkadık,kahvaltıda ekstra muhlama ıstedik.küçük bir tava muhlamaya 50 lira aldılar.Otel konaklama ve kahvaltı ücreti 325 lira , bir muhlama 50 lira düşünün.Osmanlı restaurantta bir kişik serpme kahvaltı muhlama dahil 50 lira.kahvaltısıda basit ve sıradan.manzarası ve balkonu güzel fakat genel olarak biz memnun kalmadık.

Teşekkürler 514u_ur_
10 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Sirin ve temiz bir aile işletmesi. Sizi sıcak ve samimi bir şekilde karşılıyorlar. Lokasyon olarak aydere 17 km kadar uzak ama sesiz sakın bir konaklama istiyorsaniz ideal. Balkonlu odaları eşsiz osmanli köprüsü ve dere manzarali. Kahvaltiyi terasta dereye karşı alıyorsunuz. Isterseniz ekstra muhlama alabiliyorsunuz. Teşekkürler manzara butik otel

Teşekkürler soner_322
Genel Müdür Manzara Butik Otel - Manzara Butik Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 11 Temmuz 2021

Çatak Ailesi ile tanışmamız, bizim için güzel bir deneyim oldu. Kendilerinden çok memnun kalmanızın yanı sıra, bize olumlu katkılar sağladı. Soner bey ve ailesine selamlar ve sevgiler...