Bahar T

Mükemmel

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 4 Haz 2024
Her anlamda mükemmel bir otel..Sicacik bir aile işletmesi..Dekorasyonundan temizliğine,güler yüzlerinden fiyatina her anlamda tavsiye ederim..Sabah balonlari izlemek icin de terasi cok ideal.Biz cok memnun kaldik bir daha gidersek adresimiz belli😊
Konaklama tarihi: Haziran 2024
Underground Cave Suites Hotel noktasına 0.4 km mesafede
Çavuşin bölgesindeki diğer otellere bakın
4-9/113 yorum
15 Aralık 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

sıcak temiz güleryüzlü bir ortam var . kahvaltısı güzel . odalar temiz . hizmet güzel . fiyat performans oteli denebilir . merkezde sayılabilecek bir konumda .. tekrar tercih ederiz bu bölgeye gelirsek . emeği geçen herkese teşekkürler .

Konaklama tarihi: Aralık 2023
Teşekkürler tuleklertravel07
19 Kasım 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Oteli yorumlardan bulduk. Otele girişte işlemler çok kısa sürüyor. Park sorunu yok. Otelin konumu mükemmel. Eğer ki plan yaparak çıkarsanız her yer 5 dakika mesafede. Otel çalışanları çok yardımsever. İhtiyaçlarınıza ve isteklerinize anında olumlu karşılık alıyorsunuz. Kahvaltı serpe olmasına rağmen doyurucu. ( Sigara böreği, kek, sucuklu kaşarlı yumurta, çeşit çeşit reçeller, peynirler, tereyağ, açmalar, bal ve çoğu ev yapımı, yumurtanız sıcak sıcak sahanda geliyor. Çayınız son yudum bitmeden yenisi geliyor. Türk kahvesi ikram. Odalar otantik. Jakuzili ve hamamlı odaları bulunmakta. Soğuk geçen günün ardından hamam keyifli. Temizlik konusunda 10 puan veririm. Tertemiz içten ve sıcak güler yüzlü insanların işlettiği güzel bir otel

Oda ipucu: Hamamlı odaları güzel. Teras bölümü harika
Konaklama tarihi: Kasım 2023
Teşekkürler kaannofate
20 Ekim 2023 tarihinde yorum yapıldı

Biraz ayrıntılı bahseceğim.
Balayında Antalya dönüşü gezi olması için nevşehiri tercih ettik. Oteli puanlama ve yorumları inceleyerek tercih ettim. Ets üzerinden rezervasyon yaptırdık.
Konum olarak göreme ve avanosa sadece bir kaç km. Turistik yerlere yakın. Zaten nevşehir i arabasız gezmek mümkün olmadığı için otel de konum olarak iyi bir yerde. Otoparkı yok. Yol kenarına veya otelin önüne park ediyorsunuz. Mevki olarak ise çavuşinde yer alıyor.
Oda ve dekorasyon çok iyiydi. Oda temiz ve düzenliydi. Odadaki eşyalar ve çarşaflar temizdi. Banyo temizdi.  Biz balkonlu odayı tercih ettiğimiz için sabahları balonları izleyebildik. Biz uyurken otelin üzerinden balonlar geçiyordu.
2 gün gibi bir süre şehri gezmeniz için yeterli.
Odada wifi olması iyiydi.
Kahvaltı ise doyurucuydu. Sadece hazırlanma aşamasında daha dikkatli olunursa daha steril bir kahvaltı sunulmuş olur.
Sabah 5:45 civarı balonlar havalanıyor. Otelin balkonlu odalarından balonları izlemeniz mümkün. Şahane bir manzara oluyor.
Personeller güler yüzlü ve ilgiliydi. Şehir hakkında soru sorunca bize gezebileceğimiz yerleri gösterip bir rota oluşturdular. Rota belirlemeyince günü verimli geçiremezsiniz.
Merkezde veya avanosta konaklamak istemiyorsanız oteli tavsiye ediyorum. Dolu dolu ve rahat 2 gün geçirdik. Herşey için teşekkürler 😊

Konaklama tarihi: Ağustos 2023
Teşekkürler NidaCigerci
30 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Tertemiz ilgili tesadüf eseri kaldığımız ancak favorimiz olan herkese tavsiye edeceğimiz aile oteli 💐 balonları izlemek için bile gidilir yalnız otel konaklaması için lütfen ets tarzı acentalardan değilde direk oteli arayarak rezervasyon yaptırın ets iki katı fiyat alarak bize biraz oyun oynamış oldu🤕 herşey için teşekkür ederiz emeklerinize sağlık

Konaklama tarihi: Temmuz 2023
1  Teşekkürler Dilek A
İşletme Sahibi ali özşahin - Underground Cave Suites Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 1 Ağustos 2023

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz, sizleri ağırlamaktan mutluluk duyduk yolunuz düşerse yine bekleriz, iyi günler dileriz sağlıcakla kalın.

1 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Güzel zihniyetli,hoş sohbet otel sahibi, güleryüzlü ve her zaman çok kibar ve samimi çalışanlar. Otel Çavuşin’de, Göreme ve Avanos’a yakın konumu iyi. Deluxe Jakuzili Suite, Vadi veya Bahçe Manzaralı odada kaldık.banyosu müthiş. Temizlik iyi.kahvaltı çeşitli ve güzel.Terasında sabah balonları izlemek güzeldi.Daha ne olsun:) Kapadokya’ya yolu düşen herkese bu tatlı oteli tavsiye ederim

Oda ipucu: Otelin önünde her zaman araç için boş yer var
Konaklama tarihi: Haziran 2023
1  Teşekkürler 926yeldag