Nahide K

Sürmene’de sürpriz

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 24 Eki 2021mobil cihaz aracılığıyla
Konum ve mimari enfes. Kahvaltı zengin personel güleryüzlü. Odalar tertemiz banyo çok şık. Bahçe kocaman kamelyalar çok şirin. Herşey mükemmel gibi. Müşteri kitlesi Körfez Arapları . Trabzonspor’un maçını seyretmeye gelen taraftar da var. Bana kalsa beş yıldız vericem ama iki şey yok. Birincisi yüzme havuzu ikincisi alkollü içki. Ben içmesem de o tarzda enfes bir yere gerekir. İstemeyen de içmez
Konaklama tarihi: Ekim 2021
Hancıoğlu Çamburnu Orman Evleri (Bungalow) & Hotel noktasına 31.8 km mesafede
Hancıoğlu Çamburnu Orman Evleri (Bungalow) & Hotel noktasına 6.2 km mesafede
Hancıoğlu Çamburnu Orman Evleri (Bungalow) & Hotel noktasına 31.8 km mesafede
Hancıoğlu Çamburnu Orman Evleri (Bungalow) & Hotel noktasına 12.7 km mesafede
Sürmene bölgesindeki diğer otellere bakın
8-13/36 yorum
4 Eylül 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kuş sesleriyle huzurlu bir tanıtım yapmalarına rağmen yol kenarından trafik gürültüsünden birbirinizi duymanız bile çok zor huzurlu tatil geçireceğimize inanarak geldik ama Esadaş dinlenme tesisleri daha sessiz !!! Dinlenmek için asla tercih edilmez restoranı kafesi birbirinden o kadar uzak ki buraya neden geldim diye soruyorsunuz kendinize !! Bugüne kadar kaldığım en kötü en gürültülü otel

Konaklama tarihi: Eylül 2021
Teşekkürler Mutumlk
2 Eylül 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otele kendisine ait plajı var diye gittik. Plaja indiğimizde hayal kırıklığına uğradık. Resmen kaderine terk edilmiş harabe! Pislikten kokudan duramıyorsunuz. Her taraf çöp dolu. Ne şezlong var ne havlu ne de görevli. Tam bir rezillik!
Odalara geldiğimizde ses yalıtımları berbat. Yan oda kalanlarla birlikte yaşıyor gibisiniz. Sesten gürültüden rahat edemedik tatilimiz rezil oldu.
Balayı için gelecekler dikkat. Balayı süslemesi yapıyoruz diyorlar ama yapmıyorlar. Hep lafta.
Lokantaya gelince. Yoldan geçen herkese hizmet verdikleri için zaman zaman yer bulmada sıkıntı çekebiliyorsunuz.
O kadar para veriyoruz Kahvaltısı açık büfe değil.
Tüm bunları gözönünde bulundurunca bu paraya bu otelde kalınmaz.

Konaklama tarihi: Eylül 2021
1  Teşekkürler taner233
16 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı

Tek kelimeyle harika bir yer , tertemiz, hijyen maksimum, hizmet çok çok iyi , kahvaltıları muazzam , odaların genişliği çok iyi, biz söylemden bebeğimizin yatağı bile hazırdı, biz ailece bayıldık , tekrar geldiğimizde hiç düşünmeden kalıcağımız tek adres ,

Konaklama tarihi: Ağustos 2021
Teşekkürler Dreamer274226
26 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı

Tesisin manzarası oldukça iyi. Kendine özgü ancak mutfak oldukça kötü. 45k bir sipariş beklenir mi? Tesise gidenlere yolun karşısındaki et-balık lokantasını tavsiye ederim, orası çok daha hızlı ve kaliteli. Ayrıca temizlikten tutun lokantaya kadar işçi sayısı oldukça az. O kadar kapasiteye sahip isen daha fazla eleman çalıştırman gerekmektedir. Güzelim manzaran var, evler oldukça kaliteli ancak işletmesi çok kötü.

Oda ipucu: Bungalov evlerde 101/2 - 401/2 arasını seçerseniz manzaranız kusursuz olacaktır.
Konaklama tarihi: Temmuz 2021
Teşekkürler irfankocaman
21 Şubat 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Arkadaşımla ara tatili değerlendirmek ve rahatça nefes alabileceğimiz orman içi bir otel aradık ve Hancıoğlu’na gitmeye karar verdik. Tam istediğimiz ve hayal ettiğimiz gibi tertemiz bir otel. Her gün oda servisi ve temizlik olması çok güzel bir artısı. Biz bungalov değil otel kısmını tercih ettik odamız deniz manzaralıydı çok güzeldi. Memnun kalmadığımız tek konu restoran oldu. Menüde ki seçenekler çok az. Ama yol kenarındaki restoranları covidden ötürü kapalı sanırım ondan dolayı. Yemek olayı için fazla hayal kurduk tabi ama istediğimiz gibi olmadı. Onun dışında temizlik, güler yüz 10/10 :)

Konaklama tarihi: Şubat 2021
1  Teşekkürler kbrdrms