Halil K

Buraya gelin

Otel Şato yorumu
5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 17 Oca 2019mobil cihaz aracılığıyla
Çok iyi herkese tavsiye ederim otel de ki çalışanlar konumu olarak yer olarak herşey olarak yemek konaklama yatma kalkma uyuma tuvalet banyona hepsi hijyenik çok iyi bir yer çalışanlar samimi cok iyi bir yer
Konaklama tarihi: Ağustos 2018
1859 yapımı tarihi Rum Evi restorasyon sonrası Koçanlı Köşkü Butik Otel olarak faaliyet göstermekte.
Otel Şato noktasına 1.7 km mesafede
Otel Şato noktasına 33.0 km mesafede
Oda servisi
Otel Şato noktasına 23.9 km mesafede
Otel Şato noktasına 30.5 km mesafede
Çandarlı bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/19 yorum
15 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Sakin, kafa dinlemelik bir otel, güzel bir bahçesi var. Konsepti ve odaları hoş. Denize ve merkeze uzak kalıyor, hemen altındaki denizde sadece iskele var, şezlong vb yok dolayısıyla tesisli bir sahil istiyorsanız arabayla gitmeniz gerekiyor. Kahvaltısı özensiz ve malzemeler bayat. Verdiğiniz paraya pek değmiyor.

Konaklama tarihi: Ağustos 2018
1  Teşekkürler eylulyy
31 Temmuz 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Daha bugün gerçekleşecek olan otel maceramız gerçekleşmeden son buldu. Gittiğimiz de ilgili yoktu daha sonra odalar hazır değil deyip bekletildik odaya girdiğimiz de suit Oda diyerek böbürlenerek anlatılan oda da ortam söz de temizlenmiş heryer toz duman içerisinde ve süit odanın süit kısmında ranza vardı. İnternet görüntülerinden eser yok küçücük bir havuz ilgisiz işletme sahipleri ve toz duman sözde süit oda. Rezervasyon için bir gece fiyatını daha önce havale yapmıştık bu şekilde anlaşamadığımızı söylediğimiz de siz Benim zararımı nasıl karşılayacaksınız cümlesini duyduk rezillikti. Denize uzak yokuş yukarı bi yer araçsız giderseniz yarım saat bi saat bi vasıta geçmesini beklersiniz. Anlatılanla yaşanılan çok ayrıydı buradaki yorumlara güvendik ama yanıldık. Gideceklere bildirilir.

Konaklama tarihi: Temmuz 2017
14  Teşekkürler glnhl85
3 Temmuz 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Çok temiz ve çok şık bir butik otel. Şehirden uzak otopark problemi olmayan sessiz ve kafa dinlemek gürültüden uzak bir tatil geçirmek isteyenlerin kaçırmak istemeyeceği bir otel büyük odaları büyük havuzu ve çimler üzerinde uzanan şezlonglariyla tam bir aile oteli

Konaklama tarihi: Temmuz 2017
Teşekkürler levent v
13 Ağustos 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Ailecek geldiğimiz ,evimizi aratmayan,huzurlu bir tatil oldu. Otel tam bir aile oteli. Ayşe hanım ve oğlu Konstantin misafirleri için ellerinden geleni yapıyorlar. Kahvaltı tam ideal. Her şey çok taze ve lezzetli. Havuz her zaman çok temiz. Biz 4 gün diye gelip 7 gün kaldık. Seneye de Çandarlı ya gelirsek hiç düşünmeden kalacağımız butik otel burası olacak. Oteldeki misafirler de aile olduğu için insan çok rahat ediyor. Çocuğu olanların özellikle kalabileceği bir otel. Otel denize de çok yakın. İsterseniz otelin yakınında da denize girebilirsiniz ya da biraz ileride özel beach lere de gidebilirsiniz. Biz ulaşım açısından da çok rahat ettik.
Ünsal ailesi

Konaklama tarihi: Ağustos 2016
Teşekkürler Fatma S
22 Ağustos 2015 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Oteldeki tün odalar farklı konsept edilmiş, buna göre de fiyatları değişiyor. Odalardaki temizlik gayet iyiydi. Ancak butik otel diyorsanız eğer, verilen tek öğünün yani kahvaltının biraz daha özenli olmasını bekliyor insan. Doğayla bu kadar iç içe olan bir yerde, lezzetli reçeller, taze domatesler yemek istiyor. En basitinden sıcak suyu ve çayı iki farklı termosa koyup, bayat bir şekilde içmek istemiyor insan. Butik otelse eğer, biraz daha özenli olunabilir. Yoksa otelin bulunduğu konum, bahçesi, dizaynı çok güzel. Bu arada denize 150 metre yazıyor ancak otelin sezlongu, şemsiyesi yok sahilde. Daha doğrusu güneşlenmek için ayrılmış bir alanı yok. Etrafı sitelerle çevrili. Sahilin epey ucunda, halk plajından yararlanabiliyorsunuz.

Konaklama tarihi: Ağustos 2015
2  Teşekkürler kayrapost