Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gerçekten çok memnun kaldık harika bi tatil geçirdik personellerin ilgi ve güler yüzlülüğü aşçısından garsonuna. Bütün çalışanların hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim seneye yine geleceğim inşallah odalar harika kalite yemekleri mis
Konaklama tarihi: Şubat 2024
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Otel çok iy çok güzel tam aile ortamı çalışanları çok iy özellikle kayak odası çalışanlarından ALİ FIRAT bey çok iy çok profesyonel ekipman için bulmanızı tavsiye ederim kayak hocaları çok profesyonel önümüzdeki yıl görüşmek üzere...😊
Oda ipucu: Kayak odasi
Hizmet
sinemd802 adlı kullanıcıdan Snowflake Dağ Oteli hakkında bilgi alın
Teşekkürler sinemd802
Otelin konumu, dekorasyonu lobi, restoran, kış bahçesi odaların genişliği ve misafir perverlikleriyle beraber herşeyin en güzelinin kullanıldığını rahatlıkla görebilirsiniz. En güzel özelliklerinin biride pistten kayak odasına kolay ulaşım. Yemek ve diğer hizmetler mevkalede. Kısacası gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Sarıkamış a gelirsek yine tercihimiz Snowfkake
Konaklama tarihi: Ocak 2024
Binnaz Ç adlı kullanıcıdan Snowflake Dağ Oteli hakkında bilgi alın
Teşekkürler Binnaz Ç
4 gece bir konakladigimiz otel konum ve yemek bakımında beklentilerin en üst seviyesindeydi eşim kayakta düştü hastaneye kadar eşlik edip sürekli yardımcı oldular Ömer ve snowflake otelin personellerin yardımları ve ilgileri için sonsuz teşekkür ederim marta bir daha geleceğiz
Sadiye E adlı kullanıcıdan Snowflake Dağ Oteli hakkında bilgi alın
Teşekkürler Sadiye E
Otelin pistlere yakın olması, yemeklerin lezzetli, ve konum olarak çok güzel bir yerde şehire yakın olması kaynaktan sonra gitmek istediğiniz yere otel çalışanları ve yönetimi her konuda yardımcı oldular teşekkür ederiz yakında görüşmek dileği ile ..
Konaklama tarihi: Ocak 2024
Furkan P adlı kullanıcıdan Snowflake Dağ Oteli hakkında bilgi alın
Teşekkürler Furkan P
Sarıkamış’a ilk defa geldik , pistlerin tesise yakın olması , Ömer bey her konuda bize yardımcı olması ve güler yüzlü personelerin olması bizi çok mutlu etti inşallah bir sonraki yıl sonra yine burda olacağız siddetle tavsıye ediyoruz teşekkürler Snowflake ailes
Murat P adlı kullanıcıdan Snowflake Dağ Oteli hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler Murat P