Tesiste 5. ve Duja markası döneminde 2. yılımız. Geçen seneki memnuniyetimi belirtmiştim. Bu sene beni tesiste ilk bakışta etkileyen bir konudan bahsedeceğim, “Kayak Odası”.
Bu sene geldiğimizde ilk dikkatimizi çeken Kayak odasının tamamen modernize bir bakış açısıyla yenilenmiş olması.
Önceki yıllardaki kaos ve karmaşadan uzak, en yoğun anda bile tıkır tıkır işleyen bir düzen sağlanmış. Neredeyse her şey baştan sıfırlanmış, tasarlanmış. Bir o kadarda kayak odasındaki görevli ekibin %100 ilgili ve güler yüzlü olması. Kendi kayak takımlarımızla gelmiş olsak bile dört dörtlük bir hizmet sağlandı.
2024 kış sezonunda Uludağda’da konakladığımızda Kayak odası çalışanların ilgili olması gözümüzden kaçmasada ekipman kiraları akıl almaz uçuk saçmalanmış bir boyuttaydı ama Duja o konudada dengeleri korumuş. Ayrıca uludağda bir otelde, kendi kayak takımı ile gelen kayak odasından geçemez diyen kayak oda işletmecileri bile gördük.. Şu bir gerçek ki, ta oralara Kayak sevdasından gidiyoruz. Yeme içme, oda konforu 2. planda kalıyor. Kayak odası bizden bu sene 5 yıldız aldı. Mert Bey ve ekibine gönülden teşekkürler.
Bir akşam terasta tasarlanmış özel alakart vip restaurantta yemeğimizi yedik. Memnun kaldık, tavsiye ederim.