Mustafa T
Erzurum, Türkiye

Kayak merkezindeki oteller pahalı olduğunda tercih edilebilir.

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 12 Şub 2019mobil cihaz aracılığıyla
Ne lüks, ne vasat orta halli bir otel. Sarıkamış kayak merkezinde oteller her geçen gün pahallanıyor durum böyle olunca Sarıkamış merkezde kalıp gidiş dönüş yapabilirsiniz. Kahvaltı kaliteli değil idare eder.
Konaklama tarihi: Şubat 2019
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
Bildik Otel noktasına 2.4 km mesafede
Bildik Otel noktasına 0.5 km mesafede
Bildik Otel noktasına 2.6 km mesafede
Alkolsüz aile Oteli sıcaklığında ve içinizin rahatlığıyla
Bildik Otel noktasına 2.7 km mesafede
    Bildik Otel noktasına 0.1 km mesafede
    Camkar Otel
    • Lol.travel
    Bildik Otel noktasına 3.2 km mesafede
    Sarıkamış bölgesindeki diğer otellere bakın
    2-7/16 yorum
    22 Aralık 2018 tarihinde yorum yapıldı

Otel oldukça temiz ve aşırı lüks beklentisi olmayan herkesi memnun edecek ölçüde hizmetlere sahip. Kahvaltıları yeterli (açık büfe) ve odalar temiz. Her gun kayak merkezine sabah ve akşam ring servis yapıyorlar(bizim konakladığımız tarihte sadece biz olduğumuzdan istediğimiz saatlerde götürüp getirdiler. Seher Hanım
    Harun Bey ve Onur Bey her konuda son derece yardımsever davrandılar hepsine tekrar teşekkür ediyorum. Ülkemizin güneyinde ve batısındaki esnafların büyük çoğunluğunun Sarıkamış'a gelerek başta Bildik Otel çalışanları daha sonra diğer esnaflardan müşteri memnuniyeti dersi almaları gerek.

It's very comfortable and cheap option for hosting in a ski holiday if you do not have luxury expectations. They have free service 2 times per day from hotel to ski center and ski center to hotel. Ms. Seher, Mr. Onur and Mr. Harun were very heplful and they did their best for all of our question and problems about town and city. They can arrange city tour by private taxi if you need too. You can choice without any doubt if you are planning cheap and comfortable ski holiday.

Konaklama tarihi: Aralık 2018
    • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
    2  Teşekkürler aaaydin
    16 Mart 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Şubat ayında dağda bir otelde kaldıktan sonra bir gecede bu otelde kaldık. Otel işletme olarak güzel sevimli temiz ihtiyaçlarımıza karşılık verebilecek bir düzeyde. Şehir merkezine olduğu için bir çok alışverişi buradan yaptık, Seher hanım teşekkürler.

Konaklama tarihi: Şubat 2018
    3  Teşekkürler Nese v
    9 Mart 2018 tarihinde yorum yapıldı

Yaklaşık 5 gün kadar konakladım. Fazla bir beklentiyle gitmemiştim. Kahvaltı standart düzeydeydi zengin olduğunu söyleyemem ama temel gıda ürünleri mevcuttu ve sıkıntı yaşamadım. Ürün kalitesi ne vasat ne lükstü. Otel odaları orta düzey bir konfor sunuyor. Isınma, sıcak su, temizlik konusunda bir sıkıntı yaşamadım. Personel oldukça ilgili ve yardımseverdi. Kayak merkezine de sabah ve akşam servisleri mevcut ve kayak odası mevcut. Sadece merkezde yemek yenecek yer bulmak konusunda bazen sıkıntı yaşanabiliyor bu nedenle yemek dahil bir otel tercih edilebilir. Ama bir müddet sonraya çevreye alışıp alternatifler bulabiliyorsunuz. Bunda erkek erkeğe tatil yapmamızın da etkisi olabilir. Makul fiyatlı bir tercih arayanlar için gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Konfor ve lüks arayanlar başka alternatiflere yönelmeli.

Konaklama tarihi: Mart 2018
    • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
    1  Teşekkürler emreakbiyik
    18 Şubat 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Uygun fiyat. Temiz oda. Kahvalti fena degil. Kayak merkezine servis. Samimi çalışanlar. Wifi vasat.
    Dusuk butce ile Türkiye'nin en iyi tesislerinden birinde kayak yapma planiniz varsa burasi cok uygun bir konaklama mekani.

Konaklama tarihi: Şubat 2018
    Teşekkürler emrea971
    23 Aralık 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Uygun fiyat ve temizlik ön planda, cana yakın otel sahibi hersey ile özel ilgileniyor, sağolsun kayak merkezine kadar aracıyla götürdü getirdi. Otel sahibi (Yavuz abi) ile denk gelirse sarıkamış dağlarında rakı keyfi, kral muhabbet. Bende bir yorumdan etkilenip rezervasyon yapmıştım, iyi ki yapmışım. Anlasmaşlı kayakçısından günlük 20 TL'ye kayak malzemeleri ucuz ve kaliteli.

Konaklama tarihi: Aralık 2017
    2  Teşekkürler seyyahun