Selin

Çok güzel bir tatildi

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 25 Ara 2021mobil cihaz aracılığıyla
Eşimle kayak için gittiğimiz sarıkamışta bu şirin otelde konakladık otel imkanları çok iyi servisleri var kayak odasında tum ekipmanları var ve fiyatları uygun kahvalti ve akşam yemekleri acik bufe olarak veriliyor oldukça yeterli ve lezzetliydi odaları çok modern dizayn edilmiş çalışanlar yardımseverler şubatta tekrar görüşmek üzere gidenlere tavsiye ederim.
Sarikamis Aras Otel noktasına 2.3 km mesafede
Sarikamis Aras Otel noktasına 2.4 km mesafede
Sarikamis Aras Otel noktasına 0.7 km mesafede
Alkolsüz aile Oteli sıcaklığında ve içinizin rahatlığıyla
Sarikamis Aras Otel noktasına 2.5 km mesafede
Sarikamis Aras Otel noktasına 2.5 km mesafede
We had Grate experience in Kayi Resort  .Im very old customer of Kayi hotel and Kayi resort .since 2007 every year  we travel to Sarikamish for ski . this January we stay in kayi Resort . in all Kayi facilities we feel like home and ever one are so friendly anyear we find improvements in hospitality.Lovely Resort and very good quality of food freshly cooked. good snow quality and ski facilities.grate dinner breakfast and lunch.you don’t need to carry your ski there’s rental ski in facilities .
₺1.456.057
    ₺1.456.057
Sarikamis Aras Otel noktasına 2.8 km mesafede
Sarikamis Aras Otel noktasına 2.3 km mesafede
Sarikamis Aras Otel noktasına 3.0 km mesafede
Sarıkamış bölgesindeki diğer otellere bakın
4-9/25 yorum
25 Aralık 2021 tarihinde yorum yapıldı

Arkadaşlarla son 2 sezondur tatile geldiğimiz hepimizin çok severek konakladığı, dağ otelleri ile her konuda yarışan bir otel. Uzun yıllardır sarıkamışa snowboard için ekip olarak geliyoruz, Daha fazla para vermeye hiç gerek yokmuş tam bir FiYAT PERFORMANS OTELİ.. Daha ne olsun

Teşekkürler Maps198260
25 Aralık 2021 tarihinde yorum yapıldı

Ailecek kaldık yemekler cok iyiydi hizmetleri güzel çalışanların hepsi yardımsever evimizi aratmadı otel imkanları çok iyi kayak odasında kayak kiralayabilirsiniz fiyatları dağ otellerine gore cok uygun servisleri eksiksiz tekrar gideceğiz tavsiye ederim .

Teşekkürler do_u_cank187
24 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Normalde insanların düşüncelerini çok etkileyeceğini düşünmediğimden yorum yazmam lakin Sarıkamış’ta 3 gün konaklamam gerekiyordu ve burayı tercih ettik yeni olduğu için erkek arkadaşım ile işletmeden o kadar rahatsızlık duyduk ki daha önce bir çok kez farklı illerde konaklayan biri olarak erkek arkadaşım her girip çıktığında para istediler ve askeri personel olduğu için görevi çıktı kapıda zorla tutup nöbet değiştireceğini ve parayı ödemesi gerektiğini söylemişler sorun yok fakat göreve geç kaldı ve tutanak yedi bunlar yüzünden ben ki oteldeyim hala çıkış yapmadığımız halde onun dışından bir kaç kez içeri girip çıktığımda kötü bir şekilde göz süzmesine maruz kaldım en son gün dışarıya kadar çıktım eşyalarımı lobiye bıraktım karşı markete kadar gidip gelecektim bir adam çalışanın yanında bekliyor 60 yaşlarında başımda volta attı en son dayanamayıp neden bu şekilde baktığını sordum (dizayn için tahtalar var arasından gizlice bakıyor) hiç bir cevap vermedi bir kaç dk geri gelmedi sonra yine aynı, ben böyle bir görgüsüzlük görmedim kendimi o kadar kötü hissettim ki uçak saatime daha vardı bir sinirle çıktım oradan yani gidecek olanlara şunu belirtmeliyim çok yobazlar kesinlikle önermiyorum paranızla rezillik yaşamak istersiniz buyurun gidin böyle terbiyesizlik görmedim

Konaklama tarihi: Ağustos 2021
Teşekkürler 473ay_eg_li
12 Mart 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

3 gece 4 gün 4 arkadaş 1 odada konakladık. Otel beklediğimizden çok iyi çıktı. Zaten bu yıl komple yenilenmiş. Havaalanından ücretsiz transferi ve otel-kayak merkezi arasında belli aralıklarla servisi olması çok iyiydi. Biz gitmeden kayak takımlarını vs hiç biyerde ayırtmamıştık. Gittiğimizde yoğun bir dönem olmasına rağmen bizim için bir kaç yer araştırıp bize uygun boardları buldular. Ders almak isteyen arkadaşlarıma indirimli hocalar ayarladılar. Kısacası çalışanlar çok yardımseverdi. Ayhan bey başta olmak üzere, Fatih bey, Muhammet bey ve tüm çalışanlara teşekkür ederim. Odaların konforu 4 kişi kalmamıza rağmen iyiydi. Temizlik iyiydi. Sanırım pandemi dönemi olduğundan talep edilmedikçe temizliğe girmiyorlar. Biz bi kere talep ettik ve isteğimiz yerine getirildi. Yemeklerde ve kahvaltıda çok çeşit yoktu ama bi insanın doyması için yeterince çeşit vardı. Lezzetleride iyiydi. Ben genel olarak herşeyden memnun kaldım, sadece maske takılmasına çok dikkat edilmiyordu.

Tekrar gelsem tercih ederim.

Konaklama tarihi: Mart 2021
1  Teşekkürler 344aylin_
4 Şubat 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

1-4 Şubat arasında Aras otelde konakladık. Otel tamamen yenilenmiş. Modern ve temizdi. Sabah ve akşam yemekleri yeterli, lezzetliydi. Günlük temizlik yapılsa daha iyi olurdu. Otelin beni rahatsız eden kısmı kayak odasına bakan kişi. İlk gün kayak takımını otelden kiraladık. Kaç kere söylememize rağmen arkadaşıma 2 numara büyük eşime de 2 numara küçük kayak botu verdi. Kayak takımları çok eski ve bakımsızdı. Kayak dönüşü kayak odasında ki arkadaşa sıkıntı yaşadığımızı ve memnun olmadığımızı diğer günler sizden kayak takımı kiralamayacağımızı söyledim adam suçlu ve haksız olmasına rağmen surat yapıp triplenmeye başladı. Size tavsiyem kayak takımınız yoksa ve kiralayacaksanız ilçenin girişinde kayak kiralayacabileceğiniz daha uygun ve güzel yerler var. Oralara bakın bence. Ama otelden kayak takımı dışında genel olarak memnun kaldım.

Konaklama tarihi: Şubat 2021
2  Teşekkürler canbey21