Normalde insanların düşüncelerini çok etkileyeceğini düşünmediğimden yorum yazmam lakin Sarıkamış’ta 3 gün konaklamam gerekiyordu ve burayı tercih ettik yeni olduğu için erkek arkadaşım ile işletmeden o kadar rahatsızlık duyduk ki daha önce bir çok kez farklı illerde konaklayan biri olarak erkek arkadaşım her girip çıktığında para istediler ve askeri personel olduğu için görevi çıktı kapıda zorla tutup nöbet değiştireceğini ve parayı ödemesi gerektiğini söylemişler sorun yok fakat göreve geç kaldı ve tutanak yedi bunlar yüzünden ben ki oteldeyim hala çıkış yapmadığımız halde onun dışından bir kaç kez içeri girip çıktığımda kötü bir şekilde göz süzmesine maruz kaldım en son gün dışarıya kadar çıktım eşyalarımı lobiye bıraktım karşı markete kadar gidip gelecektim bir adam çalışanın yanında bekliyor 60 yaşlarında başımda volta attı en son dayanamayıp neden bu şekilde baktığını sordum (dizayn için tahtalar var arasından gizlice bakıyor) hiç bir cevap vermedi bir kaç dk geri gelmedi sonra yine aynı, ben böyle bir görgüsüzlük görmedim kendimi o kadar kötü hissettim ki uçak saatime daha vardı bir sinirle çıktım oradan yani gidecek olanlara şunu belirtmeliyim çok yobazlar kesinlikle önermiyorum paranızla rezillik yaşamak istersiniz buyurun gidin böyle terbiyesizlik görmedim