Seval A

Harika bir otel. harika personel .Teşekkürler ABANT PALACE

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 29 Tem 2023
Harika bir otel. Harika personel. Teşekkürler ABANT Palace otel Çalışan personelin güleryüzlülüğü (müdürümüz Selçuk beye restaurantta Çalışan Alican beye. Bize Harika yaşgünü pastasını yapan Aşçımız Niyazi beye ayrıca teşekkür ederiz) Otelin konforu temizliği odaların manzarası yemeklerin lezzeti .Tertemiz ortam ve muhteşem doğa Daha ne olsunki iyiki varsınız tekrar görüşmek üzere Teşekkürler ABANT Palace ailesi
Konaklama tarihi: Temmuz 2023
Ödeme Yapmanın Birden Fazla Yolu
Abant Palace Hotel noktasına 10.1 km mesafede
Abant Palace Hotel noktasına 10.1 km mesafede
Abant Palace Hotel noktasına 10.2 km mesafede
Örencik bölgesindeki diğer otellere bakın
8-13/385 yorum
13 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

2 inci defa ailecek 2 gece konakladık.. otel konum olarak mükemmel havası çok güzel odaları temiz ve ferah.. kahvaltısı ve akşam yemeği çok güzeldi lezzetliydi.. otele ilk girişten itibaren bize yardımci olan F&B menager İbrahim bayram beye canı gönülden teşekkür ederiz. Ayrıca restorantta bizle canı gönülden ilgilenen garson Ali Can koca, ufuk tanrıkulu, Ayhan Fırat beylere ayrı ayrı teşekkürlerimizi iletiyoruz.. Biz ailecek otelden çok memnun ayrılıyoruz.. en yakın zamanda tekrar görüşmek ümidiyle.. teşekkürler Abant palace ailesi..

Konaklama tarihi: Temmuz 2023
Teşekkürler 28g_venk
23 Şubat 2023 tarihinde yorum yapıldı

Biz 3 yetişkin olarak standart odada konakladık yanlız müsaitlik olduğu için standart odanın genişini verdiler yoksa normal standart odada 3 kişi sıkış tıkış adım atacak yer kalmaz çünkü 2 yetişkin için tasarlanmış bilginiz olsun. Konumu güzel, yemekler güzel hayvan dostu bir otel. Havuzu, Jakuzi hamam sauna kısaca başarılı bir SPA var. Masaj hizmeti güzel beklentiniz çok yüksek değilse tavsiye ederim zaten bir üst otelide gölün karşısında imkanınıza göre orayıda tercih edebilirsiniz.

Konaklama tarihi: Şubat 2023
Teşekkürler metin_967
5 Ocak 2023 tarihinde yorum yapıldı

Aralık ayında balayı çifti olarak gittik, ama balayı çifti olmasak da maksimum hizmet alırmışız ( balayı çiftine özel bazı oda servisleri mevcut). Gerek otel yeri, gerek çalışanların ilgi ve yardımı ve otelin temizliği gerçekten harikaydı. Zaten göle yakın 3 otelden birisi gidecek olanların bunu dikkate alması önemli bence. Yürüme mesafesi ile 5 dakikalık bir uzaklıkta, ayrıca manzarası tam bir doğa harikası. Gelelim benim en hassas olduğum ve belirleyici olan yereee :) kahvaltı ve yemek.. Açık mutfak olan burası oldukça bol çeşit ve lezzetli yemeklere sahip. kahvaltı ve akşam yemeğinde çok geniş bir yemek çeşidi bulunmakta. ve bence en önemlisi çok ama çokk lezzetli. sauna, buhar banyosu ve hamam da mevcut. bu yerleri de kullandık ve inanılmaz temiz ve kullanışlı. BU ARADA 14:30/17:30 arası çay ve ikramlık servisi var ve sunulan çeşit burada da oldukça çok ve lezzetli.

Oda ipucu: Abant gölüne en yakın otel..
Konaklama tarihi: Aralık 2022
  • Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
Teşekkürler gamzepelvan
15 Aralık 2022 tarihinde yorum yapıldı

17-19 Ocak 2022 tarihinde ailemle 2 oda tutup kaldık. Fakat o tarihlerde yağan yoğun kar yağışı sebebiyle tüm yollar kapanmışken hotelde kalışımızı uzatmak istedik. Hotel kendi otoparkını dahi temizleyemiyorken bizi resmen zorla odalarımızdan çıkarttı 5 saat lobi de oturduktan sonra aracımızı kendimiz temizledik, hotel önünü açtılar ve zorla yollandık. Bir daha asla gitmem

Konaklama tarihi: Ocak 2022
Teşekkürler volknnnnn
10 Aralık 2022 tarihinde yorum yapıldı

Aksam yemekleri ve kahvalti ortalamanin altinda oda temizlemeye sabahin 09.00 da geliyorlar ve sizi uyandiriyorlar sonunda kapiya rahatsız etmeyiniz kartini koyduk. Cay saati cok gec. 16.45 aksam yemegi 19.00 mudure cay saatinin saat 16.00 da olursa daha iyi olur dedik. Cevap olarak aksam yemegi daha az yensin diye 16.45 yaptik dediler. Daha söyleyecek bir sey bulamiyorum

Konaklama tarihi: Aralık 2022
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti