Bugün açık: 10:00 - 12:00, 13:00 - 17:00
Yorumlarda Öne Çıkanlar
Görmeden gitmeyin

Kdz.Ereğlinin simgesi olmaya aday bir gemi müzesi Tarihi yansıtan bir obje Ereğli ye gelipte... tümünü oku

2 Aralık 2019 tarihinde yorum yapıldı

cengizy2013
mobil cihaz aracılığıyla
5 yorumun hepsini okuyun

4 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Süre bilgisi ne ile karşılaşacağımız konusunda fikir verir, eğer denizcilik ve terminolojisi ile ilgili iseniz tablolardan bilgi edinebilirsiniz bu da gezi süresini uzatır. Anlamlı ve önemli bir müze, Allah ecdadimiza şehitlerimize rahmet eylesin.

Deneyim tarihi: Ağustos 2020
1  Teşekkürler kezder
2 Aralık 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kdz.Ereğlinin simgesi olmaya aday bir gemi müzesi
Tarihi yansıtan bir obje
Ereğli ye gelipte görmeden gitmeyin
Özellikle çocuklara yönelik olarak çok uygun ve kültürel bir eğitim gezisi olabilir

Deneyim tarihi: Aralık 2019
1  Teşekkürler ERCAN D
3 Ekim 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Ereğli'de bu gemi müzeyi gördük. Ben daha evvel bu gemi hakkında hiç bir bilmiyordum. Müzeyi gezip bilgi alınca bizim için canlarını feda eden insanlara ne kadar teşekkür etsek azdır diye düşündüm. Önlerinde saygıyla eğiliyorum.

Deneyim tarihi: Eylül 2019
Teşekkürler cengizy2013
26 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı

Milli mücadelede önemli bir role sahip olan Alemdar gemisinin yeniden aslına uygun olarak yapılan eşidir. Belediyenin işletiminde ücretsiz olarak gezilen gemi müze, mürettabatının bilgileri ve denizlik hakkında genel bilgiler içermektedir. Son bölümde ise Piri Reis ve Turgut reisin portreleri ve geçmişten günümüze donanma üniformalarını görebileceğiniz bir bölüm bulunmaktadır.

Deneyim tarihi: Ağustos 2019
1  Teşekkürler QuasimodoTUR