Sıla K

Temiz, Rahat ve Lezzetli

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 26 Ağu 2019
3 kişi 5 gece konakladık. Odalar, banyo, tuvalet ve otelin mutfağı tertemiz. Çarşaf, yastık, nevresimler de temiz. Yataklar rahat. Otel her girdiğinizde sabun kokuyor. Personel kibar, güler yüzlü ve çalışkan. Kahvaltıdaki her ürün taze ve çok lezzetli. Otelin kendi bahçesinde yapılıyor kahvaltı. Otelin eksiği, balkon olmaması. Denizden geldikten sonra, mayoyu ya da havluları asıp kurutabileceğiniz bir alan yok. Bir de banyoda havalandırma olmadığı için kaldığımız odadaki banyo kapısı nemden şişmişti, çok zor kapanıp açılıyordu. Gece gürültü olmasın diye, otelin içinde tuvaleti kullanmak durumunda kaldığımız oldu.
Konaklama tarihi: Ağustos 2019
    Cunda Pusula Otel noktasına 2.3 km mesafede
    Cunda Pusula Otel noktasına 0.7 km mesafede
    Cunda Pusula Otel noktasına 1.2 km mesafede
    Oda servisi
    Mithatpaşa bölgesindeki diğer otellere bakın
    13-15/15 yorum
    26 Haziran 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kuşadasına giderken 1 gece konakladığımız otel. 1 gece kaldığımıza pişman olduk. Otel öyle temiz öyle yeniydi ki anlatamam. Park sorunu olmayan her yere yakın bir yer. Sabah kahvaltısını parayla başka bir yerde yiyemezsiniz. O derecede güzeldi yani. İşletme sahibi son derece misafirperverdi. Kısacası kendi evimizdeymiş gibi rahat ettik.

Konaklama tarihi: Haziran 2019
    Teşekkürler 332hakant
    30 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

50 metre arası olan 2 otel aynı kişiye ait.Biz Pusula da kaldık ve recepsiyon yok gibi.Bilet gişesi gibi küçük bir desk var.Orayada bilgilendirilmemiş bir personel yerleştirilmiş.burada kalacaksanız kesinlikle aşağı kat odalarda kalmayın.telefonunuzun interneti çekmiyor otelin internetide biz ordayken arızalıydı.odalar temiz.kahvaltıya diğer otele geçiyorsunuz.kahvaltısı çok başarılı.park sorunu olmayan cunda merkeze veya Ayvalık tarafına ulaşımı kolay bir konumda

Konaklama tarihi: Ağustos 2018
    Teşekkürler erkand07