Tuna T

İdare eder

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 11 Oca 2017
Tadilat lazım sadece. Lüleburgaz için yeterli hatta fazla söylenecek çok şey yok Allah'ın dağındaki otel. fiyat performans oteli tamamen sürümden kazanıyorlar fiyat ucuz kalite beş para etmez ama 4 yıldızı duyan geliyor tam bir enayi avlama yeri
Konaklama tarihi: Mayıs 2016
Oda İpucu: Otel zaten yüksekte odayı orta kattan isteyin Kapıları kapatın gece çok sinek giriyor
Ezgi Resort Hotel noktasına 0.2 km mesafede
      Ezgi Resort Hotel noktasına 9.4 km mesafede
        Ezgi Resort Hotel noktasına 0.5 km mesafede
        Ezgi Resort Hotel noktasına 49.7 km mesafede
        Ezgi Resort Hotel noktasına 50.0 km mesafede
        Lüleburgaz bölgesindeki diğer otellere bakın
        3-8/24 yorum
        8 Ekim 2016 tarihinde yorum yapıldı

Öyle çok beklentiye girmeye gerek yok. Normal bir otel. Konum itibariyle sanki kampüs veya hastane gibi. İlçenin yükseğinde kalıyor. Açık havuzu çoğu 5 yıldızlı otele taş çıkartır. Sırf havuzu için bile gidilebilir.

Konaklama tarihi: Temmuz 2016
        Teşekkürler ufukcandogan
        29 Temmuz 2016 tarihinde yorum yapıldı

1 gece konakladım konumu çok iyi manzara güzel işletme sıfır tadilat gerekiyor otele biraz yatırım herşey çok güzel olabilir..lüleburgaz tekotel olma ayrıcalığını kullanabiliyor
        teşekkürler ezgi hotel

Konaklama tarihi: Nisan 2016
        Teşekkürler uysalilkay400
        11 Temmuz 2016 tarihinde yorum yapıldı

idare eder . odalar fena değil ancak otel bakımsız. yüzme havuzu idare eder. yemekler idare eder. burgaz için zaten çok fazl tercih yok. mecburiyetten kaınır. ama işletme biraz daha titizlenirse güzel bir otel olur.

Oda ipucu: pek yok sayılır. havuz tarafı daha iyi
        Konaklama tarihi: Kasım 2015
        2  Teşekkürler Tanju K
        7 Haziran 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Lüleburgaz'ın en iyi oteli dendi. Bir hafta önceden yer ayırttım. Odada apliklerden biri kablosundan sarkıyordu. Banyoda duş başlığı kırık, tv kumandası var ama Tv yoktu. Tv yok mu diye sordum, bozuk tamire göndermiştik dediler. Pazar günü resepsiyonda sabah müşteriler isyan ediyordu. Sebebi havuzun o gün keyfi olarak kapatılması. Kahvaltıda çeşit az ama kaliteli. Odalar hergün temizleniyor. Yıldız haketmiyor, beklentiyi fazla yukarıda tutmamak lazım.

Konaklama tarihi: Haziran 2016
        Teşekkürler Arda B
        23 Mayıs 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bir toplanti icin oradaydik.Aksam odaya genc Bir kiz girip yardim istedi.malum sebepten.sonra odamiza adamlar gelip kizi istedi vermedik.Kiz bizi sattlerce ugrastirdi Butun Otel Ayaga kalkti.ne yazik ki Personel hic Bir sey yapmadi.guvenlik sifir.En son polis ve ambulans cagirdik.kizi goturduler.bizde gece Vakti oteli terk edip Istanbula donduk.Allahtan arabamiz vardi.hic ilgilenen olmadi.Rezil Bir Otel.Can guvenligi Filan Yok.

Konaklama tarihi: Mayıs 2016
        5  Teşekkürler selma d