Mustafa K

5 baloncuk üzerinden 2,0Yorum Zamanı: 12 Nis 2023
Resepsiyonda ki görevli sanki küçük dağları kendi yaratmış o kadar ukalaki cevap verirken sanki zorla orda oturtuluyormus gibi ben musterimiyim yoksa ürün satmaya çalışan satış danismanimiyim bilemedim
Konaklama tarihi: Nisan 2023
        Burgaz İzer Hotel noktasına 4.0 km mesafede
        Burgaz İzer Hotel noktasına 13.2 km mesafede
        Burgaz İzer Hotel noktasına 40.0 km mesafede
        Burgaz İzer Hotel noktasına 46.5 km mesafede
        Lüleburgaz bölgesindeki diğer otellere bakın
        2-7/39 yorum
        21 Şubat 2023 tarihinde yorum yapıldı

4 gece kalmak üzere rezervasyon yaptığımız odada sabahı zor ettik. İlk gecenin sabahında otelden çıkış yaptık. Odalar rezalet derecesinde pis, hatta pis ötesi. Bizden önce kalan müşterinin vücut kılları bile hem banyoda hem yatakta duruyordu. Daha fazlasını söylemek bile istemiyorum. Rezalet... Hem paranıza, hem zamanınıza yazık.

Konaklama tarihi: Şubat 2023
        1  Teşekkürler _meraD9813SH
        23 Aralık 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kayıt Personeli çok acemi kayıt 15 dakikadan önce yapılmıyor bir arkadaşımıza verilen odada başka bir vatandaş kalıyordu ve olay çıkmaya ramak kaldı fiyat hizmet kalitesi çok düşük odalar bakımsız dört yıldız olmasına rağmen pansiyon standartlarında…………

Oda ipucu: Kayıt çok geç yapılıyor Odalar bakımsız kahvaltı yok gibi
        Konaklama tarihi: Aralık 2022
        1  Teşekkürler utkuakkay
        17 Aralık 2022 tarihinde yorum yapıldı

Klima çalışmıyor, sıcak su akmiyor, kahvalti çok temiz değil.
        Tavsiye etmiyorum başka imkaniniz varsa onu degerlendirin. Fiyat politikası da ne tutturursan deniyor a rkadaslar, sonuç olarak vasat bir otel

Konaklama tarihi: Aralık 2022
        Teşekkürler gozzybar
        20 Kasım 2022 tarihinde yorum yapıldı

Yastıkları güzel çarşaflar çok temiz halılar yıkanmış , , odada hazır su ve çay bulunması ve malzemelerin tam olması mükemmel , oda çok ferah ve üst zemine doğru baya geniş içinde at koştur resmen , dekorasyona bayıldım tablo işe uyumu ve dolapların bile kollarının desenli olması mükemmel söyleyecek bisey bulamadım illa bisey yaz Hasan dersen söyleyeceğim tek eksiklik şu olurdu ; girişte belirtttim saat 02:30 da mutlaka uyanmam lazım diye aranmadım uçağım filan olsaydı patlamıştım , yoğunluk vardı sanırım unutulmuş dicem ama rezervasyon kısmınds neden tek kişi çalışıyor cocuk ne yapsın zaten bir yoğunluk var , bide şu banyo giderlerindeki saç kılları mide bulandırıcı lütfen onlara bir çare düşünün . Şimdi resepsiyona inip gece yarısı güzel bir Kahvaltı söyleyip kendimi ödüllendirip yola çıkmayı düşünüyorum umarım Kahvaltı servisi başlamadı mutfak kapalı eleman yok muhabbeti olmaz onu da buradan yazıcam bakalım . Ama son zamanlarda gitmiş olduğum en iyi otellerden birisi diyebilirim. 5 veriyorum hakettin

Konaklama tarihi: Kasım 2022
        Teşekkürler hasantrcn34
        3 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

4 yıldız değil -4 yıldız hakeden iğrenç bir işletme, saygı, hijyen , düzen hiçbir şey yok. Sakın kalmayın. Bunun yerine pansiyonda kalsanız daha iyi. Rezillik diz boyu, yüzsüz saygısız personel ile dışardan iyi görüntüsü ile tamamen kandırmaya dayalı

Oda ipucu: Sakın ha
        Konaklama tarihi: Temmuz 2022