Odalar çok temiz ve rahatti . Bir kaç farklı sertlikte yastık konulmuş bunu düşünmeleri çok güzeldi. Kadınlar için olan tesis çok bölünmüş,kapalı havuz otelin altında, acik havuz başka bir yerde , plaj başka bir yerde , bu kullanım zorluğu yaratıyor. Alanlar birbirinden uzak , buggy dedikleri araçlarla gidiyorsunuz , fakat araç hemen geliyor , çok beklemiyorsunuz .kadınlar plajı hayal kırıklığı, çok çok küçük. Deniz suyundan olan havuz kısmı çok büyük çok güzel. Genelde bu kısımda vakit geçiriyor herkes. Erkekler için pek birsey yok . Karma bölümde yer alan havuzu yada aquaparki kullanabiliyorlar. Denizi iskeleden girildiginde cok güzeldi . Plajdan girdiğinizde bir kaç metre sonra derinleşiyor. Personeller çok ilgili ve yardimciydilar. Gerçekten hizmet konusunda bu kadar iyi bir otelde konaklamamistim. Genel olarak çok sakin ve sessiz bir yer , kafa dinlemek için birebir . Alanı çok büyük ve bölünmüş olmasının avantajı bu olmuş, çok sakin ve sessiz . Yemekler icecekler sahaneydi , her bir yemek ozenle yapilmis ve oylesine konulan hic bir cesit yoktu . Tum gun sunduklari kokteyller de cok hostu .
Otelde çok fazla sivrisinek var , fakat istediğiniz zaman odanızı hemen gelip ilacliyorlar , mümkün oldugu kadar rahat ettirmeye çalışıyorlar müşterileri,aksamlari disari çıkarken muhakkak bir koruyucu sürmek gerekiyor.
Otel içindeyken personel çok hızlı dönüş sağlıyor. Fakat otelden çıkış yaptıktan sonra dönüş almakbenim icin zor oldu . Degerli Bir eşyamı unuttuğumu düşündüm otelden ertesi gün mesaj attım hemen , 5 saat sonra falan dönüş saglicaz diye döndüler, ertesi gün hiç ses yok sonraki gün bulamadık diye döndüler. Otelden buggy cagirirmisiniz diye aradığımızda 30saniyede dönüş sağlayan personel , kapıdan çıktığımızda da aynı ilgiyi göstermeye devam etseydi daha memnun edici olurdu .