Arzuodacil

İyisiyle Kötüsüyle

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 30 Ağu 2019mobil cihaz aracılığıyla
2 gece 3 gün annem kızım ve ben kaldık. Genele bakacak olursak cok birsey aramamak lazım bu fiyata. Konaklama fiyatı cok uygun. Resepsiyondakiler cok yardımcı oluyorlar. Havuzu cok iyi. Cocuk icin harika. Kaydıragı her 45 dk da bir 15 dk acıyorlar. Sabah kahvaltısı ve aksam yemegi cok ceşitli.
Akşamları canlı müzik de var.
Havuz barında icecekler biraz pahalı.
Odada cok birsey beklemeyin, cok eski banyo. Ancak yatakları rahat.
Genel olarak ne kadar ekmek o kadar köfte diyebiliyoruz:)
Club Afrodit noktasına 0.5 km mesafede
      Rezervasyon Ücreti Yok
      Club Afrodit noktasına 242.9 km mesafede
      getlstd_property_photo
      Club Afrodit noktasına 0.7 km mesafede
      Avcılar bölgesindeki diğer otellere bakın
      7-12/52 yorum
      27 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Tesis plajı olması bakımından gayet güzel, tesisin düzenlemesi çok iyi doğayla iç içe olduğunuzu hissediyorsunuz. Çalışanları kibar ve güleryüzlüydü. Yemekleri lezzetli ve kendi bahçelerinden ürünler vardı. Tesis içinde havuz olması da başka bir güzellik. Bu kadar olumlu şeylerin yanında kötü olan tek şey odalardı. Kaldığımız oda zeminde ve standart odaydı, çamaşır kurutmak biraz sıkıntı oldu. Odaların yenilenmesi dileğiyle, her şey için teşekkür ederiz.

Teşekkürler rabia_6334
      26 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı

Sivrisineklerin her yerimi hala yemeye devam ettiği 3.29’da uyuyamadığım için yazıyorum. Tesis 80’lerde yapılmış ve sonra çivi çakılmamış! Odada klima, buzdolabı çalışmıyor pencere açıyorsunuz sinekler yiyor! Yataklar 20 yıllık falan. Biz google haritada yerine aldandık!

Teşekkürler vekizz
      16 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Ağustos ortalarında oradaydık. Otelin konumu harika.personel çok ilgili. Yemekleri, manzarası mükemmel. Sadece odaları biraz küçük. Onu da büyük odalar secerek çözdük. En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere.

Konaklama tarihi: Eylül 2018
      Teşekkürler TDuygu
      6 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı

Ağustos 2019 da suit apartlarda 4 kisi kaldik. Yazilanlar kadar kotu asla degil. Personel cok ilgili ve guler yuzlu. Yemek ve sabah kahvaltida bir cok otele gore cok iyi denecek seviyede. Burada 5 yildizli otelin standartlarini beklemek yanlis. Temiz hava, bol yesillik, bol huzuru olan bir yer. Bu kadar doga ile ic ice oln bir yerde elbette sinek olur. Sularda hic kesik degil. Sakin bir tatil gecirmek istiyorsaniz mutlaka gelinesi yer. Tesekkurler.

Teşekkürler Sevcihan T
      30 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı

çok kaliteli ve huzurlu bir tatil imkanı sağlıyor, deniz imkanıda çok iyi, yemekleri mükemmele yakın, Akçay ve Altınoluk'a yakın olması çevre de görülmesi gerekli tabiat güzelliklerini de görme imkanı sağlıyor

Konaklama tarihi: Ağustos 2018
      Teşekkürler Trip64905889061