Club Med Grand Massif Samoens lokasyon olarak çok güzel bir yer. 24 Ocak 3 Şubat 2019 tatilimiz için 10 kişi burayı tercih ettik. Otel yeni, kayağa çıkmak için pistler hemen çıkışında. Club Med klasiği olarak yemekler harika. Restoran ekibi özellikle Tanju Canik ve Hasan Tuncel in ekibi muhteşem. Her an ne istediğinizi şıp diye anlayan çözümler bulan bir ekip.
Diğer taraftan resepsiyon ve müşteri ilişkileri masası son derece yetersiz. Onların sözüne güvenip dışarda bir şeyler yapmak isterseniz karda bir yerlerde kalabilir ve otele zor bulunan bir taksiyle dönmek zorunda kalabilirsiniz. Örneğin shuttel saatlerini dahi karıştıran yada kendi insiyatiflerinde iptal edilen servis hakkında size bilgi geçilmediği için 2 saat soğukta kalabilirsiniz. Sonrada telefona çıkan resepsiyon görevlisi banka telefon yetkilisi gibi sizi çıldırtabilir.
Özellikle bu club med de insiyatif alabilen yetenekli insanlara yer verilmemiş. Kitaptan turizim öğretilmiş. Bunun böyle olmayacağını yakın zamanda anlarlar diye ümit ediyorum.
Bu arada bar şefi genç bir arkadaş 00.01 de bar kapandı deyip yüzümüze karşı paranla iç o zaman diyecek kadar kabaydı.
Kayak için tercih edilebilir. Güzel uzun pistleri var. Pistler kar yağışına bağlı genelde bol karlı yada bombeli. Kayak okulunda ki hocalar tecrübeli.