Alpagut
Türkiye

Restorant

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 15 Tem 2017mobil cihaz aracılığıyla
Oteli kullanmadık, önündeki iskelede günümüzü geçirdik. Servis ve yiyeceklere güzel denebilir. Yalnız ne kadar hesap öderseniz ödeyin, ayrıca şezlonglar için de ücret alıyorlar. Ve bu konuda ilk etapta bir uyarı olmaksızın.
Konaklama tarihi: Temmuz 2017
Çökertme Butik Otel noktasına 16.1 km mesafede
Çökertme Butik Otel noktasına 16.5 km mesafede
begonviller
Çökertme Butik Otel noktasına 16.3 km mesafede
Aile işletmesi olan Haluk Otel, şehir sıkıntısından ve gürültüsünden yorulmuş insanların geldikleri tatil yeridir. Aile sıcaklığında hizmet burada olduğu gibi gelen konuklarına gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür alan mekan, güzel bahçeler içerisinde tatilin tadını sizlere yaşamaktadır. Odalar sade ve otantik olarak döşenmiştir.
      Çökertme Butik Otel noktasına 14.8 km mesafede
      Çökertme Butik Otel noktasına 16.6 km mesafede
      Ören bölgesindeki diğer otellere bakın
      29-34/53 yorum
      14 Temmuz 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Butik otel olmanın çok uzağında, otel denize sıfır değil. Bina ve bahçesi bakımsız. Kaldığımız odada pencere çok küçük ve ışık almıyordu. Akşam yemeğinde tekne müşterileri ön plana çıkıyor, otel müşterileri ise hizmet açısından arka planda kalıyor. Akşam yemeğinde hizmet alamadık. Suyumuz açık geldi. Önce ana yemek geldi, ardından ara sıcak ve mezeler geldi. Tabaklarımız gece boyunca masada kaldı. 2 gece için yaptığımız planı yarıda kestik ve 1 gecede ayrıldık. Tüm bunlarla birlikte haketmediği kadar pahalı. Çökertme koyu çok güzel.

Konaklama tarihi: Temmuz 2017
      3  Teşekkürler Banu E
      3 Temmuz 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Akyaka'ya gitmek niyetiyle çıktığımız yolculuğumuzda rotayı çökertme köyüne çevirdik. Çökertme'deki mekanları araştırırken Çökertme Butik Oteli tercih ederek burada 2 gece konakladık. Odalar oldukça konforlu, yemekler güzel. Fakat personel biraz ilgisiz ve soğuk. Çökertme koyu ise bir cennet.

Teşekkürler peacestone
      24 Eylül 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Sahibi olan beyfendinin oğlu,bavulumu odama kendim çıkartmam gerektiğini söyledi.Çıkarttık ,belimiz rahatsızlandı ...neyse...Fiyatlar kazık.Oda iyi.DEniz şahane..Puanlamayı otel üzerinden yapıyorum.İnsani yaklaşımları zayıf..Bir daha çökertmeye gidebilirim.Bu otelde kalmam.

9  Teşekkürler memomemoIstanbul
      5 Eylül 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Çökertme genel olarak tekne ile uğradığımız koylardan bir tanesiydi. İlk defa bir gece konaklama için ailemle birlikte geldik. Çökertme bir cennet. Otel tertemiz ve yenilenmiş çok rahat. Restoranda yemekler biraz pahalı ancak lezzetli. Tavsiye ederim

3  Teşekkürler Evren A
      23 Ağustos 2016 tarihinde yorum yapıldı

çatı katı odada fidan boylu olarak ben bayağı bir zorlandım.
      Duş yapmak için yanlışla suyun geldiği (hangi zamansa o artık) zamanda duşun altında olmanız gerekiyor. perde ve pencere hak getire zaten. kapının kilitlenmesi şansınıza kalmış. yanılıp yasılıp öğlen akşam yemek yiyecek olursanız acıkmadan 1-2 saat önce söylemeniz gerekiyor.

Konaklama tarihi: Ağustos 2016
      5  Teşekkürler Happiness461017