Barış Ö

Gelmesyin yazık olur zamanınıza

5 baloncuk üzerinden 1,0Yorum Zamanı: 23 Ağu 2016
çatı katı odada fidan boylu olarak ben bayağı bir zorlandım.
Duş yapmak için yanlışla suyun geldiği (hangi zamansa o artık) zamanda duşun altında olmanız gerekiyor. perde ve pencere hak getire zaten. kapının kilitlenmesi şansınıza kalmış. yanılıp yasılıp öğlen akşam yemek yiyecek olursanız acıkmadan 1-2 saat önce söylemeniz gerekiyor.
Konaklama tarihi: Ağustos 2016
    dış cephe
    Çökertme Butik Otel noktasına 47.3 km mesafede
    Çökertme Butik Otel noktasına 47.3 km mesafede
    Çökertme Butik Otel noktasına 47.5 km mesafede
    Ören bölgesindeki diğer otellere bakın
    34-39/53 yorum
    31 Temmuz 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Ramazan Bayraminda ailecek çokertme butik otelde konakladik. Tesis denize sıfır değil,arka tarafta kaliyor. Yemekleri lezzetli ama çok pahalı. Genelde tekne sahiplerine hizmet etmeyi tercih ediyorlar. 45 dk boyunca yemek bekledik ve buz gibi geldi. Odalarda cok fazla sinek ve böcek vardı. Personelden memnun kalmadık. Sadece isletme sahiplerinden Derya Hanim guleryuzlu ve samimiydi,kendisine teşekkür ediyoruz.

5  Teşekkürler ayseburcuu
    30 Temmuz 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Cokertme Butik Otel, cevrede kalinabilecek en guzel, temiz ve bakimli otel. Odalar yeni tadilattan cikmis belli ki, evinizdeki gibi hijyenik bir ortamda istirahat ediyorsunuz. Yemeklerin hepsi ev yapimi ve deniz urunleri gercekten deniz urunu, hazir hicbirsey yok ve hersey cok lezzetli. Fiyatlar ise sizleri şok edecek kadar uygun.

Teşekkürler Elif Ç
    24 Temmuz 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Çökertme butik otel sevimli, temiz, sessiz ve kaliteli bir mekan. Personel çok güleryüzlü ve yardımcı. Her odaya farklı bir bitkinin ismi verilmiş (zeytin, ıhlamur, begonvil vs) ve odanın konsepti ona göre yapılmış. Odalar konforlu, temiz, yeni. Yemekler güzel. Kendi taş fırınlarında sıcacık puf pideler yapıyorlar. Bir başka köşede bir teyze gözleme açıp pişiriyor. Arka planda hafif bir yunan ezgisi. Herşey çok dinlendirici. Deniz temiz ve ılık ancak dalgalı. Bu arada belirtmeliyim ki burası çocuklara uygun bir yer değil. Canları sıkılabilir ve denizin altı taş olduğundan rahat denize giremezler

Teşekkürler elifbulak
    11 Eylül 2015 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Burası gerçekten cennet. Buraya gelirseniz sadece huzurlu bir tatil yapmakla kalmazsınız ayrıca, kendinizi, işletmeci Hasan Ayvaz ve ekibinin sıcak dostluğuyla içiçe geçmiş bulursunuz. Bu dostluk size en leziz yemekleri sunarken, bir anda masanızda Hasan Ayvaz ve/veya ekibinden biriyle muhabbet ederken bulursunuz kendinizi. Evinizde ki rahatlığınızla yatarsınız, denize girersiniz vs. Gazetenizi alır çayınızı yudumlarsınız. Akşamda taptaze balıklarla atmosferin keyfini yaşarsınız. 3 senedir buraya geliyorum ve Ege kıyılarında gitmediğim tatil beldesi kalmadı. Fiyatlar ile alakalı olumsuz bir fikre asla kapılamazsınız. Kapılıyorsanız, Ege ve Akdeniz kıyılarında sıradan, hatta çoğu zaman size Çökertme Butik Hotel'in atmosferini asla sunamayacak ve haddinden fazla Pahalı butik Hotellere uğramamışsınızdır.
    Fiyatı, kalitesi, lezzeti, sunumu, dostluğu ile Çökertme Butik benim favorimdir Ege'de.

Konaklama tarihi: Eylül 2015
    Teşekkürler mertburcu
    24 Temmuz 2015 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Sakinlik ve dinginlik... Doğal ve lezzetli tatlar... Denizi temiz ve serin. Koyun batısında ince kumuyla Arpabükü de görülmeli. Ayrıca, Çökertme köyüne gelmeden önce doğusundaki Çakalbükü de çok harika bir yer. Mutlaka ziyaret edilmeli...

Konaklama tarihi: Temmuz 2015
    2  Teşekkürler JBSD007