Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Burası gerçekten cennet. Buraya gelirseniz sadece huzurlu bir tatil yapmakla kalmazsınız ayrıca, kendinizi, işletmeci Hasan Ayvaz ve ekibinin sıcak dostluğuyla içiçe geçmiş bulursunuz. Bu dostluk size en leziz yemekleri sunarken, bir anda masanızda Hasan Ayvaz ve/veya ekibinden biriyle muhabbet ederken bulursunuz kendinizi. Evinizde ki rahatlığınızla yatarsınız, denize girersiniz vs. Gazetenizi alır çayınızı yudumlarsınız. Akşamda taptaze balıklarla atmosferin keyfini yaşarsınız. 3 senedir buraya geliyorum ve Ege kıyılarında gitmediğim tatil beldesi kalmadı. Fiyatlar ile alakalı olumsuz bir fikre asla kapılamazsınız. Kapılıyorsanız, Ege ve Akdeniz kıyılarında sıradan, hatta çoğu zaman size Çökertme Butik Hotel'in atmosferini asla sunamayacak ve haddinden fazla Pahalı butik Hotellere uğramamışsınızdır. Fiyatı, kalitesi, lezzeti, sunumu, dostluğu ile Çökertme Butik benim favorimdir Ege'de.
Konaklama tarihi: Eylül 2015
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Sakinlik ve dinginlik... Doğal ve lezzetli tatlar... Denizi temiz ve serin. Koyun batısında ince kumuyla Arpabükü de görülmeli. Ayrıca, Çökertme köyüne gelmeden önce doğusundaki Çakalbükü de çok harika bir yer. Mutlaka ziyaret edilmeli...
Konaklama tarihi: Temmuz 2015
JBSD007 adlı kullanıcıdan Çökertme Butik Otel hakkında bilgi alın
2 Teşekkürler JBSD007
denizi güzel+ oda kahvaltı onun dışında yemekler içecekler ücretli. tam bir butik otel. sessiz sakin kafa dinlemeli,yatların koya yanaştıkları bir denizi var. havuz yok. odalar temiz. kitap okuyup bol bol uyumak istıyorsanız.
Konaklama tarihi: Ağustos 2014
karaca1 adlı kullanıcıdan Çökertme Butik Otel hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler karaca1
dminegokhan
İstanbul, Türkiye
29 Haziran 2015 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
O kadar güzel bir köye işletme yapmasalarmış güzel olurmuş diyor insan ama yine de denizi çok güzel. Yemekler fena değil, hizmet iyi, fiyatlar çok!! kendimi İstanbulda bir marinada yemek yiyorum sandım. Marina diyorum çünkü tekne dolu etraf. Deniz temiz ve sıcaklığı güzel öyle buzz gibi değil, insanın çıkası gelmiyor. Buraya gelmişken birkaç km uzaklıkta olan Mazi Köyünü de görmeden gitmeyib derim. Harika..
Konaklama tarihi: Haziran 2015
dminegokhan adlı kullanıcıdan Çökertme Butik Otel hakkında bilgi alın
4 Teşekkürler dminegokhan
zuzu s
İstanbul, Türkiye
19 Temmuz 2014 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Otelinde kalmadık ama restoranında öğle yemegi yedik, daha dogrusu yiyemedik cunku bir ana yemek 50 tl idi, mezelerin adedi 9 tl idi. Biz de gözleme yiyip kalktık. Bu arada gözlemenin gelmesini neredeyse 1 saat bekledik. Ama çökertmenin Deniz'i mükemmel onu da söylemeden gecmiyim
Konaklama tarihi: Temmuz 2014
zuzu s adlı kullanıcıdan Çökertme Butik Otel hakkında bilgi alın