Fiyatlar, ortaklarımız tarafından sağlanmakta ve ortaklarımızca bilinen tüm vergi ve ücretler dâhil gecelik oda fiyatlarını yansıtmaktadır. Daha fazla ayrıntı için lütfen ortaklarımıza bakın.
Çok güzel bir butik otel sahile çok yakın odalar çok temiz personeller çok ilgili avm ve restoranlara ayrıca alkollü mekan ve eğlence yerlerine çok yakın spa hizmetleri ayrıca çok iyi düşünülmüş memnun kaldık
Konaklama tarihi: Eylül 2023
Değer
Yer
Hizmet
Sahile çok yakın, odalar temiz, ferah ve en önemlisi içten gülümsemeler ile karşılanacağınız harika bir otel. Hasan Bey'e ve tüm Teker Suite ekibine keyifli bir konaklama için teşekkür ederim. Kesinlikle deneyimlemenizi tavsiye ederim.
Konaklama tarihi: Temmuz 2023
selbiiibaltayeva adlı kullanıcıdan Teker Suit hakkında bilgi alın
Teşekkürler selbiiibaltayeva
Otel denize yürüme mesafesinde, odalar çok temiz. Hasan Bey'e ayriyeten teşekkür ederim aradığım andan itibaren çok yardımcı oldu. Bir dahaki Mersin'e gelişimde konaklama için tercih edeceğim tek yer Teker suit otel olur. Kısa süreli veya uzun süreli fatketmeksizin burayı seçebilirsiniz.
Konaklama tarihi: Temmuz 2023
Değer
Yer
Fatima11r adlı kullanıcıdan Teker Suit hakkında bilgi alın
Teşekkürler Fatima11r
Çok temiz ve hijyenik bir otel.Ailenizle gönül rahatlığıyla konaklayabileceğiniz ve kendinizi evinizdeymiş gibi hissedebileeğiniz bir otel.Salon ve yatak odasından oluşuyor çok beğendik.Tavsiye ederim.
Konaklama tarihi: Şubat 2020
Uyku Kalitesi
Temizlik
sezerunt adlı kullanıcıdan Teker Suit hakkında bilgi alın
Teşekkürler sezerunt
Çok memnun kaldık ailemle seyehatimizde.Hamam ve Sauna çok güzel düşünülmüş.Daha önce hiçbir butik otelde görmedim.Odalar çok temiz ve düzenli:Çalışanlar güler yüzlü ve işlerini düzgün yapıyorlar.Tavsiye ederim.
Konaklama tarihi: Mart 2020
Uyku Kalitesi
Temizlik
berfindagci adlı kullanıcıdan Teker Suit hakkında bilgi alın
Teşekkürler berfindagci
balkanfevzi
İzmir, Türkiye
22 Şubat 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Oda buz gibi klima ile isitilmaya çalışıyor ve Klima calismiyor. Odayı değiştirdiler.Bu sefer de odada traktör çalışıyor. Duş almaya kalkarsaniz bir tane küçük ısıtıcısı sofben ile karsilasiyorsunuz. Soğuk olduğunu söylememe gerek yok. Soğuk odada hastalandı ma riskini göze alırsanız duş alın. Kesinlikle kışın tavsiye etmiyorum. Personel ise elindeki olanaklar ile çözüm üretmeye çalışıyor.
Konaklama tarihi: Şubat 2020
balkanfevzi adlı kullanıcıdan Teker Suit hakkında bilgi alın