Alara T

Tatil

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 4 Haz 2022
Sınırsız hizmet , temiz bir ortam, genel olarak müşteri potansiyeli çocuklu aile , resepsiyondaki hanımefendiye ayrıca teşekkür ederiz, yardımları ve ilgisi için. Herşeyi ile mükemmel Mersin Vip House Hotel.
Konaklama tarihi: Mayıs 2022
Mersin VIP House noktasına 1.9 km mesafede
Mersin VIP House noktasına 0.6 km mesafede
Mersin VIP House noktasına 0.4 km mesafede
Mersin VIP House noktasına 0.8 km mesafede
Mezitli bölgesindeki diğer otellere bakın
2-7/26 yorum
3 Temmuz 2020 tarihinde yorum yapıldı

öncelikle işletmeyi övmek yada karalamak için burada düşüncelerimi paylaşmıyorum. otele biraz tereddütlü gittik bazı yorumlarda sıcak su ile ilgili akmıyor sıcak değil ısınma yok gibi şeyler gördük bunun için oteli aradık; bize bu mayıs ayında merkezi ısıtma ve merkezi yüksek basınçlı sıcak su sistemleri yaptıklarını söylediler. gidince de gördük su oldukça sıcak ve tazikli ısıtma içinde doğalgaz kullanılıyor mevsim haziran olunca ısınma ihtiyacı yoktu ama sorun olacağını sanmıyorum çalışan genç arkadaş çok iyi bir sistem kurduklarını anlattı. klima oldukça iyi soğutuyor ilk başta küçük gibi geldi ama oldukça iyi performansla çalışıyor. pandemiden dolayı heryeri ilaçlıyorlar buharlı yöntem kullanılıyor bizi rahatsız etmedi. yatakları çok rahat salonda koltuk karşısında tv var uzanıp tv keyfi yapmak için birebir. çay kahve ücretsiz,kahvaltı yok lakin kahvaltı yapmak için çvresinde çok sayıda restoran var . bana göre buranın en iyi üç özelliği 1-temizliği 2- odaların süit olması 3- konumu. birde tabiki fiyatı çokuygun sayılabilir. umarım yeterince anlatabilmişimdir en azından bizden sonraki gidenler tereddüt yaşamazlar

Oda ipucu: sanırım odaların hepsi aynıdır sadece 5.katta kaldık
Konaklama tarihi: Haziran 2020
Teşekkürler 330sebahatting
30 Haziran 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Açıkcası internet üzerinden yorum ve fotoğraf lara bakarak gittim. Buradaki yorumlara gora beklentinin bir tık altında cıktı. Ama kötü degil. Merkezi konumda. Temiz odalara sahip. Salon koltukları cok konforlu degil hatta rahatsız edici. Banyo duş küçük wc dar alanda kısa paslaşma. Geniş bir balkona sahip. İnternet bütün gece baglanamadım. Mutfak ferah temiz. Klima gayet iyi. Yetkili arkadas gayet ilgili tesekkurler. Bir daha gidermiyim.. Belki ama arayışları olur. Ne kotu ne iyi.

Konaklama tarihi: Haziran 2020
2  Teşekkürler gnyczl
23 Şubat 2020 tarihinde yorum yapıldı

Fiyatına göre Mersin’deki en iyi butik otel cok iyi konumda kaliteli aşırı temiz arti sessiz mahremiyet anlayisi iyi düşünülmüş odaları büyük kahvaltıyı disarda yaparim derseniz bölgede kalınabilecek en iyi seçenek.

Konaklama tarihi: Şubat 2020
Teşekkürler 758mehtap_
26 Kasım 2019 tarihinde yorum yapıldı

Mersinde güvenle kalınabilecek fiyatı uygun merkezi olmasına rağmen sakin bir ev oteli. Genellikle yurtdışında yaygın olarak gördüğümüz bu tür küçük oteller son yıllarda ülkemizde de yaygınlaştı ancak içlerinde otelcilik yapan ve kaliteli hizmet veren yer sayısı çok az, bu bakımdan burası güzel bir örnek olmalı. Bütün herşey yeni odalarda sigara içilmiyor, balkonları var birde çevre dostu bir otel olması çok önemli bir şey diye düşünüyorum. Günümüzde bu tür şeylere pek kafa yorulmuyor, bir otelde böyle şeyler görmek güzel.Otel sahibi turizm okumuş mesleğini bilen bir beyefendi ayaküstü sohbet ettik şehirle ilgili bize çok faydalı bilgiler verdi kendisine ve ekibine bir akademisyen olarak çok teşekkür ediyorum. İstanbula yada Ankara'da üniversitemize ziyaret sözü aldık en yakın zamanda bekliyoruz.
Sevgilerimle.

Konaklama tarihi: Kasım 2019
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti
Teşekkürler 246alikemalg
7 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı

Kızkalesine gitmeden 2 gün burada kaldık.

Otelin temizliği çok güzel. Çalışanları yan daireyi temizlerken gördüm. Resmen bütün daireyi baştan sona yıkıyorlar. Temizlik üst seviye de.

Mobilyalar ve tüm malzemeler yeni. Oda da tabak çatal bıçak bardak her şey düşünülmüş.

Fiyat performans olarak Mezitli bölgesinde kesinlikle bir daha tercih edeceğim yerdir.

Çok memnun kaldığımız için bir gün de fazladan kaldık.

Teşekkürler Vip Hause.

Konaklama tarihi: Ağustos 2019