Turizm sezonu dışında gittiğimiz için, araştırdığımız çoğu otelde ya kaloriferler yanmıyordu (odaya elektrik sobası verdiklerini söylediler ve fiyatları da sezon fiyatıydı. Gece -2 dereceydi) ya da sıcak suları yoktu.
Açıkçası 1 gece kalacağımız için, Armina otelden sıcak oda ve sıcak sudan başka bir beklentim olmayarak gittik.
Yeni tadilattan geçmiş, lobisi gayet şık görünümlü. Personel olması gerektiği gibi kibar. Odamız gayet geniş ve şıktı. Kliması çok güzel çalışıyordu. Banyosu güzel, temiz. Sıcak suyu da var :) Sadece duş teknesinin gideri tıkalıydı ve duş alırken tekne su doldu (en sevmediğim şeydir otellerde) Ama bunu resepsiyona söylediğimde ''tadilattan dolayı, 1. katların banyolarında bu sorun olduğunu'' söyledi. Sanırım en kısa zamanda düzelir.
Gayet rahat ettik. Termal otel olmasına rağmen çok yorgun olduğumuz için termal kısmına inmedik. Sorduğum kadarıyla kadın-erkek ayrı bölümlerdeymiş ve Bursa'daki ya da Afyon'daki emsalleri gibi hamam nezdinde bir 'özel aile odaları' da yokmuş.
Kahvaltısı açık büfe. Gayet yeterli ve güzel. Garsonlar kibar.