“İzmir'den Antalya'ya giderken tavas yolunda güzel bir köy kahvaltısı”

Salkım Köy Kahvaltısı
9 / 15. sıradaki Restoranlar - Karacasu
Tanım: Bahçede kahvaltı keyfi,kahve,çay,soğuk meşrubatlar harika ve organik lezzetler Aydın-Antalya yolu üzeri Esençay köyü/Karacasu’da
Yorum Zamanı: 3 Nisan 2022

İzmir'den Antalya'ya giderken tavas yolunda güzel bir köy kahvaltısı yeri keşfettik. Karı, koca çalıştırıyorlar. Çok güleryüzlü insanlar. Serpme kahvaltıda verdikleri yumurta kendi tavuklarının yumurtası çok lezzetli. Güzel bir kahvaltı yaptık. çeşidi bol. Mekan çok içten. Dış mekanı da var. Çok güzel dizayn etmişler. köy kahvaltısı lezzetini yaşadık. Yolunuz bu bölgeden geçerse mutlaka uğramanızı tavsiye ederim.

Ziyaret tarihi: Mart 2022
    • Yemek
Teşekkürler deniz_gunes_doga

Salkım Köy Kahvaltısı işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Karacasu, Aydın İli

Salkım Köy Kahvaltısı - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!