“Çok keyifli bir deneyim”

Mudurnu Aşiyan Restaurant
1 / 17. sıradaki Restoranlar - Mudurnu
Yorum Zamanı: 1 Ağustos 2024

Bir ay kadar önce akşam yemeği yedik, tadı hala damağımızda. Servis ettikleri ekmek İtalya’da, Fransa’da bile yok.
Servisleri, nezaketleri eşsiz. Çok memnun kaldık.

Teşekkürler Musa G

3-7/65 yorum

Yorum Zamanı: 28 Temmuz 2024

Mudurnuya geldiğinizde yeni tatlar tatmak istiyorsanız yöresel kaşık sapı ve et suyunda pişmiş etli sarmayı mutlaka yemelisiniz.

Teşekkürler Hakkı T
Yorum Zamanı: 16 Temmuz 2024 mobil cihaz aracılığıyla

Yemekler ve çorbalar leziz. Kelle paça çorbası efsane. Fiyatlar makul. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Personel gayet ilgili, servis muntazamdi.

Teşekkürler Samedkartci
Yorum Zamanı: 22 Haziran 2024

Mudurnu ziyaretinden dönerken akşam Kekikli Tavuk yemek üzere adı geçen restorana oturduk. Bize görselle alakası bile olmayan başka yemeklerin içinde kalmış tavuk parçalarından bir tabak yapıp getirdiler. Bu yemek sipariş görseline benzemiyor deyince menüde böyle bir çeşit de var diyerek yalan söylediler. Menüyü isteyip yemeğe bakıp durumu tekrar ifade edince alakasız ve yalan dolu bir şeyler söylediler kesinlikle tamamı yalandı. Ve bir de servis kağıtlarında dürüst ticaret ve ahilik ve dürüst ticaret geleneğine vurgu vardı. Tamamen fiyasko bir işletme asla yanından bile geçmeyin.

Ziyaret tarihi: Haziran 2024
    • Atmosfer
    • Yemek
1  Teşekkürler Aslı F
Yorum Zamanı: 14 Nisan 2024

4 cesit yemek söyledim ama hicte memnun kalmadim gercekten paraniza yazik arnavut cigeri yedim ama ciger sinir doluydu yaprak guvec sirf yemek ziyan olmasin diye yedim vesselam yazik paraniza gitmeyin . Hele bi tursu geldi resmen erimis ve yumusacik olmuş gerisini siz düşünün artik

Ziyaret tarihi: Nisan 2024
    • Atmosfer
    • Yemek
1  Teşekkürler akif4444

Mudurnu Aşiyan Restaurant işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Mudurnu Aşiyan Restaurant - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!