Şahin H

Fiyata göre standart

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 14 Haz 2017mobil cihaz aracılığıyla
Eğer bu butik otelde gün boyu zaman geçiririm diye düşünüyorsanız yanlış yer, ancak bizim gibi yatmaya giderim ve sabah kahvaltımı yaparım derseniz tercih edin.
Butik otel olduğu için zaman geçireceğiniz bir alan yok, terasta oturup kahve içebilirsiniz en fazla, odada zaman geçirmeyi düşünmeyin odalar küçük. Ancak kalmadan kalmaya konumu nedeniyle tercih edilebilir.
Zone Boutique Hotel Bellapais noktasına 3.2 km mesafede
Zone Boutique Hotel Bellapais noktasına 7.4 km mesafede
Zone Boutique Hotel Bellapais noktasına 6.1 km mesafede
Zone Boutique Hotel Bellapais noktasına 4.1 km mesafede
Zone Boutique Hotel Bellapais noktasına 9.5 km mesafede
oscar resort hotel external vierw
Zone Boutique Hotel Bellapais noktasına 3.2 km mesafede
Girne bölgesindeki diğer otellere bakın
9-14/32 yorum
29 Mart 2017 tarihinde yorum yapıldı

Otelin ve odaların değişik bir atmosferi var.
Genel olarak temizlik güzel.
Banyoda bukletlerde bulunur.
Oda servisi hızlı.
Eksik olan ve önereceğim şey ise ;
1. Madem masanın üzerine şarap konuşulmuşsa , bence tirbuşon da konulması lazım.
2. Kahvaltımızı odaya getirmişlerdi. Ne kadar standart olursa olsun böyle bir standart olamaz. Hiçbir şey getirmese daha iyiydi. En azından yumurtayı nasıl yersiniz diye sorar. Herkes haşlanmış yumurta yiyemez. Mecburiyeten sadece ekmek ile reçel yemek zorunda kaldım.
3. Tv kanalları yetersiz.

• Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
4  Teşekkürler taneap01
Sahibi Çağrı H - Zone Boutique Hotel Bellapais, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 31 Mart 2017

Yapıcı yorumlarınız için çok teşekkür ederiz, bahsettiğiniz konular iyileştirmeye karar verdiğimiz konular. Kahvaltımızı artık terasta hazırladığımız salonda daha zengin olarak verceğiz.
Bir daha ki sefere bunları çözmüş olacağız. Sizleri tekrar ağırlamayı dört gözle bekliyoruz.
Teşekkürler.

19 Mart 2017 tarihinde yorum yapıldı

6 günlük bir seyahat için oradaydık. Sessiz sakin bir ortamı var. Yatakları rahat ve temiz. Yurtiçi seyahatlerimizde mutlaka kendi yastıklarımızı götürürüz. Yurtdışı olduğu için yastık götürmedik ancak bu otelde yastıklarla ilgili bir sıkıntımız olmadı, gayet rahat ettik. Odalarda çay için birer tane su ısıtıcısı olursa hiç fena olmaz. Sağolsunlar bize mutfakta su ısıtıp termos içinde verdiler.Personel güleryüzlü ve ilgili. Kendlerine teşekkür ediyorum.Araç için geniş otoparkı var. Tavsiye ederim.

Oda ipucu: Dağ manzarası olan 6 numaralı oda sessiz, 8 numaralı odada balkon ve deniz manzarası var ancak yola bakıyor.
Teşekkürler Özcan M

Nazik yorumlarınız için çok teşekkür ederiz.

7 Mart 2017 tarihinde yorum yapıldı

Otelde önce telefonla aradığımızda 3 yetişkinin kalabileceği, suit oda bulunduğu belirtildi. Buna göre ETS den rezervasyonla gidildi. Görüldü ki oda da 1 ekstra yatak konmuş.ayrı bir bölüm mevcut olmadığı gibi 3 ayrı bayan olsanız dahi 3 bkişinin kalmasının mümkün olmadığı,, yürümenin bile zor olduğu bir ortam.Banyo inanılmaz pis kokmakta.bir hortumla , aşırı gürültülü bir şekilde ilkel havalandırma yapılmaya çalışılmakta. Tanıtımda tüm odalar balkonlu denmesine rağmen kaldığımız odada balkon diye birşey yoktu.
Bu durumda mecburiyetten ayrı bir oda alındı. İlk bedelin 3 katı oranında bedel tahsili yapıldı.ETS kesinlikle ilgisiz.ETS bu oteli butik otel diye satmamalı.ETS ninde büyük hatası mevcut.

Butik otel değil, hostel olarak satılırsa belki yorumlar farklı olabilir.çalışan toplam 3 personelin çabası ile bu işletme yürümez.

Konaklama tarihi: Şubat 2017
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler Özlem K

Öncelikle şunu belirtmeliyim bizim bütün platformlarda müşteri puanlarımız çok yüksek, yüzlerce müşterimizi memnun ederek ve çok iyi yorumlar alarak ağırladık.
Biz sizden 3 katı ücret almadık, yarı fiyatına oda verdik zaten sizin amacınız ucuz oda almaktı ve bunu size sağladık.
Suit odada ayrı bir bölüm olma olasılığı da yok, bir çok 5 yıldızlı otelde de bu böyle.
İlkel dediğiniz havalandırmamız bütün otellerde kullanılan sistem, ben bir inşaat mühendisi olarak daha farklısını görmedim.
Teşekkürler.
Zone Boutique Hotel

29 Ocak 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Herseyden önce otelin konumu cok güzel...tertemiz bir havasi var...kahvaltinizi acik havada mis kokulu el yapimi sicacik ekmeklerinizle yapiyorsunuz...personel ilgili ve güleryüzlü...odalar tertemiz...tekrar gidecegim gunu iple çekiyorum...

Konaklama tarihi: Ocak 2017
Teşekkürler asli26
28 Ocak 2017 tarihinde yorum yapıldı

BELLAPAİS manastırına yakın olan otelin bulunduğu yer doğa içerisinde beş parmak ve deniz manzaralı konumu odaları ve gündüz resepsiyondaki arkadaşın güler yüzü kesinlikle tarif edilemez manzarası ile ilk tercihiniz olacak bir oteldir.

Oda ipucu: 4 nolu oda tam size göre
Konaklama tarihi: Ocak 2017