Keyifli ve kaliteli zaman geçirmek ve birazda alışveriş için 8.05.2023 tarihinde Kıbrıs’a gittik.Otel ve transfer olarak önceden belirlenen şekilde uçaktan indikten sonra transfer aracı bizi karşıladı ve Pia Bella Hotel’e girişimizi yaptık.Girişte resepsiyonist arkadaş güzel karşıladı wifi şifresi,resepsiyon numarası gibi bilgilendirmeleri sağladı.Bell boy abi bavulumuzu odaya kadar getirdi ve bize odayı tanıttı.(mini bar,prizler vs) Odalar gayet güzel,temiz ve bakımlıydı.Odaların bulunduğu konum,caddeye bakan ve arka havuz,bahçe manzaralı şeklindeydi.Standart odalar genelde cadde tarafına bakıyor(Biraz yol sesi ve gürültüsü olabiliyor)Otelin birde yeni yapılan tarafı var restaurant olarak orası kullanılıyor.Restaurant henüz yeni olduğu için eksiklikler olsada kahvaltı ve akşam yemeği,çeşit ve lezzet olarak gayet güzeldi.Otel dışına çıkmadan gayet keyifle yemeğinizi yiyebilirsiniz.Otelin kendine ait bahçede 2 havuzu,oturma alanı,casinosu ve çay,kahve, içki içmek için yeşillikler içinde bahçesi var.Casinosu otel için çok yeterli ve eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.Otel yönetimide oldukça ilgili.Otel Müdürü Mehmet Bey çok naif ve sorun çözme odaklı,iletişimi güçlü birisi.Bize müşteri değil misafiri gibi davranıp,dinleyip minik problemimizi hemen çözüme kavuşturdu.Ayrıca kendisine de nazik ikramı için çok teşekkür ederiz.Diğer personel arkadaşlarda gayet güler yüzlü ve kibarlardı.Ailenizle,arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmek isterseniz tercih edebileceğiniz bir otel.Biz memnun ayrıldık ve kendilerine teşekkür ederiz.