Bundan 2 sene önce bu otelde konaklamıştık ve hiç memnun kalmamıştım. Yine 4-5 aile birlikte bir tatil planı yaptık ve benim bütün itirazlarıma rağmen bu oteli seçtik. Oyunbozanlık yapmamak için ayrı otele gitmedim ama “memnun kalmazsam ilk gün çıkar başka otele yerleşirim” diye şart koştum, 10 gün kalacaktık zira. Neyse ki gerek kalmadı.
Daha önceki ziyaretimiz pandemi döneminde olmuştu ve hizmetleri çok kötü bulmuştum. Bu ziyaretin ardından anladım, çoğu sorun o döneme özgüymüş.
Öncelikle temizlikten başlayayım; olması gerektiği gibi, otel geneli ve odalar sürekli temizleniyordu. Pandemi dönemindeki, terkedilmişlik görüntüsünden eser yoktu. Çalışan arkadaşların ellerine sağlık.
Yarım pansiyon konakladık. Kahvaltı menüsü mükemmel değildi belki ama yeterliydi. Akşam yemekleri kahvaltıya nazaran çok daha iyiydi. 10 gün boyunca her akşam farklı et,balık,tavuk,sebze yemekleri oldu ve kesinlikle hepsi çok lezzetliydi. Mutfak personeline tekrar teşekkür etmek istiyorum.
Resepsiyonda görevli arkadaşlara da değinmek istiyorum, her talebimizle anında ilgilendiler ve çözüm buldular. Güler yüzlü davranışları ve ilgileri için teşekkür ederim.
Daha önceki yorumumda yazdığım gibi, konum ve tesis olarak güzel bir otel zaten.
Noksan bulduğum ya da düzeltilebileceğini düşündüğüm birkaç nokta var:
-Odalardaki eşya,aksesuar,donanım vb iyileştirilebilir,
-Yemeklerde suyun ücretli olması biraz tuhaf olmuş. Fiyata eklenecek 3-5 lira ile çözülebilir bu.
-Denize gitmek isteyen misafirler için bir plaj işletmesi ile anlaşılabilir, servis olabilir.
Önceki deneyimimden dolayı kesinlikle önyargılı gittiğim otelden gerçekten memnun şekilde ayrıldım. Hatta bunu son gün ayrılırken kendilerine de ilettim. Mevcut fiyat politikası ile devam ederse şimdiden gelecek yaz için adresimiz belli.