9 13 kasım tarihlerinde otelde kaldım resepsiyondan oda kartım verildi belboy odaya çıkarttı oda temiz havlular banyo malzemeleri tamdı. Duş almak istedim bir sıcak su yoktu, bir saatten gelir dediler ama çıkış günıne kadar gelmedi. Hava kasımda serin oliyor akşamları klima ile ısınırım dedim ama oda ısıtmıyor hatta sogutmuyordu😄. İlk gün akşam televizyon çalışmıyordu resepsiyona söyledim yapılmadı. Her söylememdede daha gelmedilermi dediler, çıkış gününe kadarda gelen olmadı. Odada bardak ve kül tablası yoktu iki gün sinra gidip ben kendim aldım. Oda temizliği dört gün içinde bir kez yapıldı. Ama söyleyince galiba her gün yapılıyor ve çokta güzel yapıyorlar. Sıcak su galiba belli bloklarda varmış ama otel dolu odanızı değiştiremeyiz dediler. Şimdi otelden yazıyorum, kasım ayında soguk duş ve siguk odadan gidince hasta olmam inşallah. Haa iyi yönleri varmı denize sıfır ve suit bir oda verdiler teşekkürler😄. Otel girne merkeze yakın bu arada casino meeakliları otelin casinosu kapalı. Başka casinolarda şansınızı denemelisiniz. Otel kimin kimlerin bilmiyorum ama bu şekilde ayakta durması zor gibi, Kıbrıs başka yerlere benzemez bir gelen bir daha birdaha gelir ve kulaktan kulağa huzmet anlayışı yayılır. Evet zor bir dönem geçirdik ve geçiriyoruz, en kisa zamanda otel düzeltilip yada devredilip bir operasyon yapılmazsa yok olabilir. Allah yar ve yardımcısı olsun bu eski efsane otelin.