unver g

Vasat

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 20 Mar 2023mobil cihaz aracılığıyla
Böylesine büyük bir otelin bu kadar sahipsiz olması şaşırtıcı temizlik üst düzey değil klimalar sadece mevcut havayı çeviriyor ısıtma yok ısınmak isterseniz ufak bir elektrikli ısıtıcı veriyorlar.
Biz otele girdikten 30 dakika sonra çıkış yaptık
3 gece olan ücreti iade ettiler sorun çıkarmadılar.
Konaklama tarihi: Mart 2023
The Pool at the Rocks Hotel Casino
Jasmine Court Hotel noktasına 1.1 km mesafede
Jasmine Court Hotel noktasına 2.5 km mesafede
Jasmine Court Hotel noktasına 2.8 km mesafede
Jasmine Court Hotel noktasına 1.6 km mesafede
oscar resort hotel external vierw
Jasmine Court Hotel noktasına 3.1 km mesafede
Jasmine Court Hotel noktasına 2.3 km mesafede
  • travelup.com
Jasmine Court Hotel noktasına 2.2 km mesafede
  • travelup.com
Jasmine Court Hotel noktasına 0.8 km mesafede
Jasmine Court Hotel noktasına 8.1 km mesafede
Girne bölgesindeki diğer otellere bakın
10-15/287 yorum
15 Aralık 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Asla asla otel bitik ve dökük eşimle geldim zaten calisanlar hep yabancı ve kokuyorlar 1 saat kaldık hemen çıktık odada kilima çalışmıyor resepsiyon aradık klimalar bozuk isterseniz çıkabilirsiniz dediler buz istedik yok dediler daha ne diyeyim rezil sakın

Konaklama tarihi: Aralık 2022
Teşekkürler Bulent K
13 Kasım 2022 tarihinde yorum yapıldı

9 13 kasım tarihlerinde otelde kaldım resepsiyondan oda kartım verildi belboy odaya çıkarttı oda temiz havlular banyo malzemeleri tamdı. Duş almak istedim bir sıcak su yoktu, bir saatten gelir dediler ama çıkış günıne kadar gelmedi. Hava kasımda serin oliyor akşamları klima ile ısınırım dedim ama oda ısıtmıyor hatta sogutmuyordu😄. İlk gün akşam televizyon çalışmıyordu resepsiyona söyledim yapılmadı. Her söylememdede daha gelmedilermi dediler, çıkış gününe kadarda gelen olmadı. Odada bardak ve kül tablası yoktu iki gün sinra gidip ben kendim aldım. Oda temizliği dört gün içinde bir kez yapıldı. Ama söyleyince galiba her gün yapılıyor ve çokta güzel yapıyorlar. Sıcak su galiba belli bloklarda varmış ama otel dolu odanızı değiştiremeyiz dediler. Şimdi otelden yazıyorum, kasım ayında soguk duş ve siguk odadan gidince hasta olmam inşallah. Haa iyi yönleri varmı denize sıfır ve suit bir oda verdiler teşekkürler😄. Otel girne merkeze yakın bu arada casino meeakliları otelin casinosu kapalı. Başka casinolarda şansınızı denemelisiniz. Otel kimin kimlerin bilmiyorum ama bu şekilde ayakta durması zor gibi, Kıbrıs başka yerlere benzemez bir gelen bir daha birdaha gelir ve kulaktan kulağa huzmet anlayışı yayılır. Evet zor bir dönem geçirdik ve geçiriyoruz, en kisa zamanda otel düzeltilip yada devredilip bir operasyon yapılmazsa yok olabilir. Allah yar ve yardımcısı olsun bu eski efsane otelin.

Konaklama tarihi: Kasım 2022
Teşekkürler ORHAN Y
11 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı

odemelei rezervasyon yapip sakin ha resimlere aldanmayin yaklasik 50 yillik bir otel ve sahipsizlik yuzunden hala ufak tefek tadilat ile ayakta tutmaya calisiyorlar sicak su yok :) evet turkce bilen personel yok recepcion dahil tamami nijeryali nejerya neresidir yahu gelmisler orada calisiyorlar otel atil durumda turk devleti kibris devleti ve yunan tarafiyla sorunlari olan bir tesisi tesisi aslinda 80 lerin en lux tesisi imis konumu da harika ancak lobi de fareler gezen kahvalti yemek icecek su bile bulamayacagiiniz bir tesisi lutfen gidip bizim gibi rezil olmayin

Konaklama tarihi: Ağustos 2022
Teşekkürler tconur_2022
12 Mayıs 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Sakın gitmeyin. Bulabildiğim yetkiliye otelde fare var dedim kendiside fareyi gördü.Gayet normal karşıladı.Paranızla rezil olmayın.sakın sakın. Otel müdürüyle görüşmek istedim uyuyor uyandıramayız dediler………………………..///////

Oda ipucu: Otelde fare var.Yetkililere göre gayet normal bir durum
Konaklama tarihi: Mayıs 2022
Teşekkürler Hulya H
12 Mayıs 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otelin lobosinde gezen fareler ve bunun normal oldugunu soyleyen calisanlar , carsaf ve yastiklar sararmis cok cok kötü aksam derdimizi anlatacak bir yetkili bulamadik tercih etmeyin!! Burada kaldığımızı duyan taksiciler bile Orada nasıl kaldınız diye şaşırdılar

Konaklama tarihi: Mayıs 2022
Teşekkürler Aycan O