2000 yılından beri adaya yılda 4_5 kere gelen tam bir Kıbrıs aşığıyım.Yıllardır deneyimlemediğim otel kalmadı sonuç olarak lokasyon,mutfak kalitesi,çalışanların hali tavrı,odaların rahatlığı şıklığı derken 2 otelde karar kıldım The Arkın Colony ve Rocks Hotel. İkisi de şehir merkezinde, öyle kilometrelerce alana yayılmamış ,içindeki mekanlar makul ulaşılabilir uzaklıkta otel konseptinde 1. Sınıf hizmete sahip işletmelerdir.Her ikisinde de şahane lezzetlere çok keyifli saatlere çok kaliteli bir hizmet eşliğinde sahip olursunuz
Tabi bu fikrim bu Ağustos’ta Colony Otel Resepsiyonundaki Burak Beyle karşılaşıncaya kadardı,ben ayrıntıya girmiycem bu iş Personel müdürünün işidir ama böyle kaba,nezaketin N sini bilmeyen ,hazır olan odayı misafire vermeyerek sinirlerini daha da yıpratan ve misafire sürekli had bildirir bir tavır takınan bir görevliyle hiç karşılaşmamıştım.Resepsiyon demek Otelin ilk ve son izleniminin akıllara nakşedildiği yer demektir ve Burak Bey Colony Oteli hafızalarımıza kazıyacak doğru bir isim değildir.Ben ve eşim 20 yıllık Kıbrıs seyahatlerimizde 1 kere oğlumuzla geldik (15.evlilik yıldönümümüz) ve o zaman da Colony oteli tercih etmiştik,bu sene ben otelinizi aldıktan sonra beni takiben arkadaş grubumdan 5 oda toplamda 13 kişi daha rezervasyon yaptırdı(bir yetkili iletişime geçerse misafirlerin isimlerini kendilerine iletirim) burası benim evim gibi gördüğüm çok değer verdiğim bir oteldir.Kahvaltıda akşam yemeğinde havuz başında ulaşımda oda hizmetlerinde tüm çalışanlarınız dört dörtlüktü hepsine burdan ayrı ayrı teşekkür ediyorum ama bir dahaki rezervasyonumu yaptırmadan önce Burak Beyi soracağım eğer kendisiyle muhatap olcaksam üzülerek otelinizi tercih etmeyeceğim (Bu arada Burak beyin kabalığını ve saygısızlığını telafi etmek için bize jest yapan Barış beye ayrıca teşekkürlerimi sunarım)Sevgi ve saygılarımla