Funda Zeytun

muhteşem konum, huzurlu ortam, uygun fiyat..

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 19 Ağu 2019
Otel, Girne limana çok yakın konumda.. Casino için Merit Royale de oldukça yakın olması çok cazipti. Genel olarak temiz, havuzu güzel ve odaların balkonları dinlenmek için çok keyifli.. Resepsiyonda görevli Zübeyir Bey'in yaklaşımları sıcak, çalışanlar da oldukça samimilerdi.. Yemekleri de hiç fena değil tavsiye ederim.. Yani şehir gürültüsünden uzak sakinlik ama keyfinize göre de o kalabalığa karışmak istiyorsanız bu otel tam da size göre :)
Konaklama tarihi: Ağustos 2019
Oda İpucu: katlarda sessizlik, güzel yemekler, huzurlu ortam, merkezi konum
5 baloncuk üzerinden 4,0Odalar
Bird's eye view of the roof top swimming pool.
The Ship Inn Hotel noktasına 2.4 km mesafede
The Ship Inn Hotel noktasına 3.6 km mesafede
The Ship Inn Hotel noktasına 3.5 km mesafede
The Ship Inn Hotel noktasına 3.1 km mesafede
The Ship Inn Hotel noktasına 3.5 km mesafede
Girne'nin merkezinde evinizin konforu ve aile sıcaklığı ile konaklayabileceğiniz elit bir tesis. Geniş odaları, teras restoran - barı, Türk hamamı, sauna ve spa hizmeti ile Kuzey Kıbrıs turizmine yeni bir nefes
The Ship Inn Hotel noktasına 2.1 km mesafede
The Ship Inn Hotel noktasına 4.6 km mesafede
The Ship Inn Hotel noktasına 4.1 km mesafede
WEDDING CEREMONY
The Ship Inn Hotel noktasına 0.8 km mesafede
Girne bölgesindeki diğer otellere bakın
11-16/742 yorum
9 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı

21-24 Temmuz 2018 tarihleri arasında Kıbrıs ta otelinizde kaldık.Otelde bizi karşılayan resepsiyon görevlisi Zübeyir Beye teşekkür ederek başlamak istiyorum. Samimi, güler yüzlü tam bir hizmet sektörüne yakışan bir tavırla bizi karşıladı.
Sorunlarımız olduğunda birebir ilgilendi ve hemen çözüme kavuşturdu. Oda hizmetleri, temizlik vs. iyiydi. Kahvaltı ve yemekler, doyurucu ve lezzetli olmasıyla beraber sunumda çok iyiydi.Restoran bölümündeki personel çok ilgili ve nazikti. Resepsiyondan Eşref, restorandan Hasan Beylere ve diğer personele teşekkür ediyoruz. Aynı kalitenin artarak devam etmesi durumunda tekrar gelmeyi düşünüyoruz.

Oda ipucu: Tercih edilebilecek apart daireleri de mevcut
Konaklama tarihi: Temmuz 2018
Teşekkürler Mustafa C
21 Mayıs 2018 tarihinde yorum yapıldı

Otel şehir merkezine yürüme mesafesinde önünden 2/3 dk. da bir dolmuş da geçiyor ayrıca.Bizim konakladığımız tarihlerde otelin %90'ı orta yaş üstü İngilizlerdi.Hizmet gayet iyi.Odalarda wi-fi bulunmuyor ama lobby de ya da havuz kenarında gayet sorunsuz internet erişiminiz var.Bütün odalarda balkon mevcut.Yastıklar pek rahat değildi ama gözardı edilebilecek bir şey bence.

Oda ipucu: Odanızı özellikle üst katlardan seçerseniz ağaç ve havuz manzaralı güzel bir sabaha uyanabilirsiniz.
Konaklama tarihi: Mayıs 2018
Teşekkürler jabacodes
14 Şubat 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İyi hizmeti benimsemiş samimi bir ortam. Şehire çok yakın ama gürültüden uzak sakin bir mekan.
Temizlik çok iyi.
Herkes güleryüzlü.
Çevrede görmeye alışık olmadığımız farklı bir mimari. İngiltere'den alınıp Girne'nin en güzel caddesine yerleştirilmiş gibi...

Konaklama tarihi: Şubat 2018
Teşekkürler 741_lenc
22 Ocak 2018 tarihinde yorum yapıldı

bu butik otel şirin güzel bir yer. genelde alman ve inglizler tercih ediyor özellikle kış turizmin de geliyorlar almanlar. diyer günler ve yaz aylarında normal dünyanın bir çok yerinden farklı insanlar ziyaret ediyor dağ manzaralı huzurlu bir yer tavsiye ederim

Konaklama tarihi: Aralık 2017
Teşekkürler Nihat Y
9 Eylül 2017 tarihinde yorum yapıldı

Çok sıcak tatlı bir ortam.
Çalışanları da oldukça iyi ve nezaketli.Güleryüzlü..
Temiz odalar.. Düzenli temizlik yapılmaktadır.
Kıbrıs'ı daha da sevdirecektir.
Kahvaltıları ve BBQ geceleri en sevilesi..

Konaklama tarihi: Eylül 2017
Teşekkürler sirinduzel