“Rezalet”

Mutfaklar: Hint
Yemek seçenekleri: Gece Eğlencesi, Dışarı Yemek Servisi, Rezervasyonlar
Yemek seçenekleri: Gece Eğlencesi, Dışarı Yemek Servisi, Rezervasyonlar
Yorum Zamanı: 1 Kasım 2016 mobil cihaz aracılığıyla

Ac kalip .Hakaret duyup bol para vermek icin mükemmel bir yer.Yemekler doyurucu değil. Etin nasil yendigini sadece kendileri bilir. Guzel bir yer.

Ziyaret tarihi: Eylül 2016
1  Teşekkürler Ali ö
  • Diğer diller

2-6/121 yorum

Yorum Zamanı: 12 Aralık 2015 mobil cihaz aracılığıyla

Cok uzun süre güzel yorumlar duymama rağmen bir türlü gitme firsati bulamadigim Kamares'e ancak dün gidebildim. Sonuc olarak ne kadar cok sey kacirdigimi anladim. Kamares oncelikle bir aile isletmesi ve aile sicakligi ortama yansimis. Hint mutfagi özel bir mutfak ve Girne'de herkes yapmaya calişsada sonuc genel olarak basarili olmuyor. Hic tereddutsuz Kamares'in Kibris'taki en iyi indian restoranti oldugunu soyleyebilirim. Baharatlar , pişim ve soslamalar tam kivaminda. Servis kalitesi 10 numara 5 yildiz. Mekan sahiplerinin mesleki deformasyon gereği farkli bir mekana gittiginde algilari acik olur. Buna ragmen tek kusur bulamadim. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

Ziyaret tarihi: Aralık 2015
1  Teşekkürler 587mehmetk
Yorum Zamanı: 19 Ağustos 2015 mobil cihaz aracılığıyla

Sürekli ailemiz ile gittiğimiz lezzetli tadları olan huzur verici bir atmosferde yiyeceğiniz birbirinden lezzetli Hint yemekleri Kamares 1 numara tüm Çalışanları ile birlikte :)))

Ziyaret tarihi: Ağustos 2015
1  Teşekkürler Meral M
Yorum Zamanı: 13 Haziran 2015 mobil cihaz aracılığıyla

Eşim ile beraber ziyaret ettik. Yemekler oldukça lezzetli , çalışanlar çok ilgili, fiyatlar makul. Hint yemeği için tercih edilebilir .

Ziyaret tarihi: Haziran 2015
1  Teşekkürler HakanErdem
Yorum Zamanı: 19 Ağustos 2014 mobil cihaz aracılığıyla

Öncelikle yeri rahat bulunuyor park problemi yok çocuklar için özel parkı var. Geniş bir menü ile temiz güzel bir ile işletme. Sıcak kanlı bir işletmeciye sahip. Kıbrısta geçirdiğim her gün 2 farklı yerde yemek fırsatı buluyorum. Genel anlamda lezzeti yok ne yazık ki kıbrıs restaurantlarının. Ancak burada tika misala (yanlış yazmış olabilirim) ve ıspanaklı patatesleri (atıştırmalıkları) beğendim. Yemeklerin üzerine havuçlu helvasını denediğimiz işletme sahibinin bunuda deneyin diye ikram ettiği Hint dondurması gayet hoş ve nazik bir davranıştı. Ayrıca tripadvisor den ödül almasına rağmen Türkçe olmaması sebebi ile asamadığı için üzülen işletme sahibinin bu davranışını kutluyor tripadvisor yetkililerinin Türk işletmeleri için bu hususta biraz dikkatli olmalarını talep ediyorum. Genel anlamda tatmin ediciydi tavsiye ederim.

1  Teşekkürler umutyalcin

Kamares işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Girne, Kyrenia Bölgesi
Girne, Kyrenia Bölgesi

Kamares - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!