melike Ö

Freedom Sanctuary

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 28 Şub 2024
Öncelikle tesekkür etmek istiyorum hayvanlari koruyup kolladiginiz icin freedom sanctuary 'e destek oldugunuz için 25 ocakta kaybettiğimiz köpeğimiz Daisy kızımızı bugün sag salim burada bulduk kendisi bir kaza geçirmis ihbar sonrasi haybulans tarafindan bu barinaga getirilmis çenesinden ameliyat edilmis ve durumu suan cok ivı biz onu o bizi görunce cok mutlu olduk tam ümidimizi yitirmek üzereyken umarim sadece hayattadir ve iyidir umuduyla dua ederken bir video sayesinde onu almaya kostuk sevgili Nurtel Hanim iviki varsiniz kizimiza cok iyi bakmissiniz o da sizi çok sevmiş bize dünyalari verdiniz ve Mertcan bey barınaga gitmemizi sağladığınız için teşekkürler.Otelinize bu canlara sahip cıktiğiniz için ihbarlara sessiz kalmadiginiz her daim destek verdiginiz için ve orda olan tüm gönüllülere tesekkür ederiz. Elimizden ne gelirse orda gönüllü olarak yapmaya hazıriz yeterki siz desteğinizi esirgemeyin ki baska cocuklarda hayat bulsun. İviki varsiniz bizi kizimiza kavusturdunuz gönülden tesekkürü borc biliriz.
Konaklama tarihi: Ocak 2024
Merit Royal Diamond Hotel & SPA noktasına 6.3 km mesafede
Merit Royal Diamond Hotel & SPA noktasına 16.6 km mesafede
Merit Royal Diamond Hotel & SPA noktasına 11.9 km mesafede
Merit Royal Diamond Hotel & SPA noktasına 4.3 km mesafede
Girne bölgesindeki diğer otellere bakın
4-9/15 yorum
21 Şubat 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Mükemmel bir ekip ve misafirperverlik anlayışı ile yürütülen operasyon ayrıca tüm taleplerinizi hemen yerine getirmek için çabalayan çalışanları ile tam nota hak ediyor.
Başta guestrelations müdürü Murat Bey ve ekibine, (Shiblo Hanıma keyifli otel turu için ayrıca teşekkür ederim.), Funda Hanım ve önbüro ekibine başarılarının devamını dilerim. Blue sea ala carte aşçısı ve fb ekibine yaşattıkları unutulmaz akşam için çok minnettarım.
Bu arada ana restorandaki Yusuf bey de bizimle çok ilgilendi.
Royal Casino daki barman Soner bey ve Crystaldaki Şeyma hanıma da ilgileri için teşekkür ederim.
GM Aybars bey ve tüm Merit çalışanlarına misafirperverliği için gönülden teşekkür ederim.

Konaklama tarihi: Şubat 2024
Teşekkürler Tolga C
1 Şubat 2024 tarihinde yorum yapıldı

Evliliğimizin 41. yılına bu güzel otelin ambiyansında mutlulukla girdik. Başta Murat Mirasoğlu' nun ve kendisine bu imkanı sağlayan otel yönetiminin sıcak yaklaşımı ile, düşük sezonun sağladığı imkan doğrultusunda suit odaya upgrade edildik.
Yıldönümümüz akşamı bir alakart restoranda Murat beyin organizasyonunda özel bir gece geçirdik.
Personel her zaman yanımızda ve yardımcıydı, arkadaşça yaklaşımları bizleri rahat ettirdi. Barmen eşime özel karışımlı enfes bir kokteyl yaptı ve karışımını yazarak bize verdi.
Restoranlarda yemekler, et kalitesi iyiydi.
Spa oldukça iyiydi, havuzun ambiyansı harikaydı. Eşimle otelin tüm bölümlerinde oldukça rahat hareket ettik.
Mevsim olarak denize giremedik ama otelden kısa sürede plaja varılabiliyor.
Murat beye ve otel yönetimine tekrar teşekkürlerimizi sunarız. İlk fırsatta yeniden bu güzel otelde olacağız.

Konaklama tarihi: Ocak 2024
  • Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
Teşekkürler Bozkurt N
18 Kasım 2023 tarihinde yorum yapıldı

MERİT ROYAL DIAMONT MERİT GRUBUNUN EN YENİ OTELİDİR. EKİM BAŞI İTİBARİYLE 4 GECE KONAKLAMA ŞANSINIZ OLDU. OTEL ÇOK ŞIK VE SON DERECE KONFORLU. ODALAR FERAH ZEVKLE HAZIRLANMIŞ. BANYOLAR VE BUKLETLER ÖZENLE SEÇİLMİŞ. YATAKLAR ÇOK RAHAT. ASLINDA BENİM FAVORİM MERİT CRİSTAL OTELDİR. BURASI KONSEPT OLARAK KLASMAN OLARAK MERİT CRİSTALDEN ÇOK DAHA YÜKSEK KALİTEYE SAHİP. BURAYA KADAR HER ŞEY GÜZEL. RESTORAN DA İNCE DETAYLAR VAR. ALACART HİZMET VERMEK İÇİN ÇABA SARFEFİLMİŞ. ANCAK SOMON İSTİYORSUNUZ KALMADI EFENDİM CEVABIYLA KARŞILAŞIYORSUNUZ. PİRZOLA İSTİYORSUNUZ AMA ÇOK SİPARİŞ VAR BEKLEME SÜRENİZ UZUN OLABİLİR DENİYOR. İSTERSENİZ KÖFTE YAPALIM SİZE TEKLİFİ YAPILIYOR.:) TABİKİ İKİNCİ GÜN BEN YİNE HERZAMAN GİTTİĞİM TER OLAN CRİSTALİN RESTORANINA GİTMEK DURUMUNDA KALDIM. RESTORAN KISMI ELEMAN YA DA SİSTEMLE İLGİLİ SORUN VAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
GENEL OLARAK ÇOK ŞIK VE GÜZEL BİR OTEL DIAMONT. EMİNİM RESTORAN BÖLÜMÜ KISA SÜRDE DAHA İYİ HİZMET VERİCEK DURUMA GELİCEKTİR. HAVUZ VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ ÇOK İYİ. SANDALYA VE KOLTUKLAR ÇOK RAHAT. BİR DE ÇAYLARI POTLARDA VERMESELER DAHA GÜZEL OLUR SANKİ.
YİNE DE KALİTELİ HİZMET VE DENEYİM İÇİN DIAMOND BENCE MÜKEMMEL SEÇİM OLUR.

Oda ipucu: RESTORAN KULLANIMI İÇİN YEMEK SAATİNDEN 1 YA DA 1,5 SAAT SONRA GİDERSENİZ DAHA RAHAT YER BULABİLİRSİNİZ:)
Konaklama tarihi: Ekim 2023
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler Izzet K
12 Kasım 2023 tarihinde yorum yapıldı

Kıbrıs'ın en iyi ve en önemlisi en profesyonel personellere sahip olan otel 👏👏👏
Çokkk memnun kaldık.
Hizmet kalitesi mükemmel, yemek ve içecek kalitesi çok çokk iyi 👌
Her bölüm her çalışan için söyleyebilirim ki çok başarılı bir işletmedir.
Tekrar tekrar bu oteli tercih edeceğiz.

Oda ipucu: Mükemmel bir otel.
Konaklama tarihi: Kasım 2023
Teşekkürler Yeliz E
15 Ekim 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel çok yeni, temiz, odalar geniş. Ultra herşey dahil, içeceklerde hiç sorun yok. Ancak yemeklerde çeşitler çok olsa bile, yeteri kadar ısıtılmılmıyor ve soğuk oluyor. Özellikle pizza pide ve çorbalar.
Kırmızı et ve balık çeşitleri oldukça iyi ve kişiye özel yapılıyor. Aynı şekilde makarnalarda.
Servis fena değil, yeterli seviyede.
Tüm çalışanlar güler yüzlü ve yardımsever.
Girne’ye yakın olması da avantaj. Çok sıkılırsanız girne 15-20dk.

Oda ipucu: Deniz gören oda sanırım bu blokta yok, ancak havuz manzarası (batı kanat) isteyebilirsiniz.
Konaklama tarihi: Eylül 2023
Teşekkürler ZgR_aKd