5-8 Haziran 2022 tarihlerinde Kaya Palazzo Girne otelinde Solunum Akademi Derneği tarafından düzenlenen Tıp Kongresi için konakladım. Sabah erken uçuş ile gelmek zorunda kaldığımız bu otelin resepsiyonundan, konsept gereği öğle yemeği ile başlayabileceğimiz ve kahvaltı salonuna geçemeyeceğimiz iletildi ve saat 14.00’e kadar odalar hazırlandığı için giremeyeceğimiz söylenerek Lobiye yönlendirildik. Aç ve susuz geldiğimiz Lobideki görevliler, yanımıza gelip isteğimizi sormadığı gibi, seslenme veya el işaretlerine bile aldırış etmiyor, göz teması kurmuyordu. Yanlarına kadar gidip, çay istediğimizi belirtmemize paralı olduğunu söyleyerek yanıtladılar. Kabul ettiğimizi bildirdiğimiz normalde hiç bir yerde içilemeyecek kadar açık olan paralı çaylar, tam 45 dakika sonra geldi. Kaldığımız 4 gün boyunca tüm garsonlar, amirleri tarafından önceden tembih edildiklerini düşündürecek tarzda ilgisiz ve saygısızdılar. Son gün, kahvaltıda servis yapan garsonun söyledikleri ise bardağı taşıran son damlaydı. Sizler yüzünden çok yorulduk. Burası butik hizmet veren bir otel olup, kongre oteli değildir, iyi ki bugün gidiyorsunuz dedi. Eğer böyle düşünülüyorsa, bu tarzda anlaşmaların yapılmaması gerekir. Dünyanın her yerinde, değişik ve her kalitede otelde kaldım. Bu otel çok şık ve konsept bir otel olmasına rağmen, bu kafa yapısına sahip kişiler tarafından yönetildiği sürece, kesinlikle hiç bir Kaya Otelinde kalmayacağım kesindir. Paranla rezillik tam budur. Zihniyet, Pound, Dolar ve Euro harcayan yabancılara ve kumar oynamaya gelen, parayı emeği ile kazanmayanlara saygı ve hizmettir. Çok yazık.Devamı
- Ücretsiz Wifi
- Ücretsiz otopark
- Otelin web sitesini ziyaret edin